≡ Meniu

Asus X553MA-XX320B, laptop ieftin cu Windows 8.1 Bing

Laptopul Asus X553MA-XX320B e un laptop nou și se poate observa după numele procesorului (model N2830). Arată foarte bine și se poate observa că e un laptop normal. Poate fi la fel de bun ca un desktop deoarece are multe dotări și tehnologii. Un laptop nu are nevoie de monitor sau periferice, deci cablurile sunt ceva mai puține. Nu diferă cu multe de alte serii X55x doar că acesta e mai ușor – 2.2 kilograme.

Alternative sunt variantele cu Intel Pentium din aceeași serie sau din una ceva mai bună. Oricum, seriile superioare nu mai oferă astfel de procesoare ci doar Core i3, Core i5 și Core i5. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X553MA-XX320B, laptop ieftin cu Windows 8.1 Bing

Procesorul Bay Trail M N2830 de 2.1 GHz e o alegere foarte bună pentru cei care nu vor să încerce jocuri dar și așa are doar placa video Intel HD Graphics. Ecranul de 15 inci are o imagine de 1366 cu 768 pixeli și pentru cei care vor mai să vizioneze filme, există ieșire video HDMI. Memoria RAM de 4GB are o frecvență mică dar se poate pune până la 8GB.

Hardul de 500 GB e destul de spațios dar și performant. Cu siguranță, un SSD e mult superior ca și performanțe deoarece e precum o memorie. Are dotări destul de bune: un USB 3.0, un USB 2.0, VGA, HDMI, unitate DVD, difuzoare stereo, bluetooth și baterie de 2 celule. Sistemul de operare e Windows 8.1 și e o variantă destul de bună deoarece are 64 de biți. Dacă are 4GB de RAM e obligatorie să fie acea versiunea.

Plusuri: autonomie bună pentru o baterie de 2 celule, HDMI, greutate redusă pentru un așa laptop (15 inci), fiabilitate etc.
Minusuri: nu prea sunt.

ASUS X553MA-BING-XX320B e un model recent lansat care are Windows, dar acesta putea fi instalat ulterior de pe stick sau de pe un DVD (depinde de pe ce puneți să booteze). Jos e o prezentare video a acestei serii dar culoarea poate să difere de la un model la altul. Culoarea nu poate afecta prețul gadgetului dar nici configurația nu poate afecta aspectul exterior. Oricum, configurațiile sunt relativ același pentru X553MA.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu