≡ Meniu

Asus X553MA-XX402D, laptop cu Pentium N3540 și unitate optică

Asus X553MA-XX402D e un laptop care se adresează celora în căutarea unui PC pentru intrat pe net, filme și jocuri browser based (de pe Facebook ori cele Flash). Vine cu un procesor puternic de tip quad core, iar datorită ecranului glare cu rezoluție aproape HD o să-l puteți folosi chiar și pentru sarcini multimedia.
Multă lume o să se orienteze înspre acest model deoarece are o fiabilitate ridicată, chiar dacă cipul grafic nu are memorie video dedicată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care e bun la o multitudine de lucruri și ar putea fi considerat ca fiind un desktop replacement. De alături puteți vedea că e un model complet negru, iar din clipul de la final puteți vedea mai ulte detalii vizuale.

Asus X553MA-XX402D, laptop cu Pentium N3540 și unitate optică

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un procesor Pentium N3540 care-i de tip quad core, iar memoria RAM e una de 4 giga. Dacă tot am spus de memorie trebuie să vă spun că hardul acestui laptop e unul de 500 de giga, iar această capacitate e suficient de mare pentru un colecționar de filme ori poze.
Pe partea software nu vine cu sistem de operare ori cu vreun soft, dar i se poate pune Windows 8.1 de pe un DVD ori un stick.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, fiabilitatea, că suportă Windows 8.1 și că are multiple porturi.
Contra ar fi că nu are placă video dedicată, dar nu aș putea spune că acest lucru e unul foarte important pentru funcționarea fără probleme și într-un mod fluent. Din păcate nu are nici wireless ac, dar asta nu-i capăt de lume deoarece are LAN 10/100 care e suficient de rapid.

Deci, dacă te interesează ceva de calitate atunci eu îți recomand acest model care arată excelent de bine și care se comportă excelent în orice sarcină.
Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model, mai exact că e vorba despre un model economic destinat celora cu un buget mic, dar care vor un PC portabil și performant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu