≡ Meniu

Asus X553MA-XX432D, laptop cu Celeron N2940 pentru sarcini office

Asus X553MA-XX432D e un laptop care se adresează celora cu un buget redus, dar care vor ceva în care să se poată baza. Vine cu un procesor Celeron quad core, iar din acestă cauză toate sarcinile vor rula fluent. În acest scop ajută foarte mult și memoria RAM care e de 4 giga.
Nu vine cu sistem de operare, dar venind cu unitate DVD o să vă fie ușor să instalați sistemul. Eu recomand să instalați Windows 10 deoarece e cel mai capabil sistem de până acum.

Nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată foarte bine, ci care se remarcă prin stabilitatea în diferite sarcini.

Asus X553MA-XX432D, laptop cu Celeron N2940 pentru sarcini office

Procesorul N2980 e unul echivalent Pentium și vine cu o placă video integrată destul de bună, fiind vorba despre o Intel HD. Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar faptul că vine cu ecran glare e un lucru destul de bun pentru cei pasionați de filme.
Memoria RAM e una de 4 giga, iar spațiul oferit de hard e unul de 500 de giga cu 5400 de rotații.
Bateria modelului acesta e una cu două celule și de aceea o să țină vreo tot atâtea ore, adică două.

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că are un cost de achiziție mic, că arată bine, prezența unui port USB 3.0, ecranul mare și clar și că are procesor quad core.
Contra achiziției ar fi că nu are placă video dedicată, baterie cu 6 celule și nici SSD.

Deci, dacă te interesează un laptop pentru filme HD, muzică și intrat pe net atunci îți recomand acest model. Nu vine cu placă de rețea 10/100/1000, ci doar 10/100, dar asta nu-i o problemă prea mare. De asemenea nu are nici wireless ac, dar e de tip N ceea ce bine.
Sunetul e unul decent, dar conectând un sistem 2.1 o să-i dezlănțuiți puterea.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model și ce poate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu