≡ Meniu

Asus X553MA-XX898B, laptop cu baterie de 2 celule și greutate de 2.2kg

Laptopul Asus X553MA-XX898B e unul care pe culoarea neagră și care are performanțe decente. Există și laptopuri colorate diferit dar pe negru mi se pare destul de clasic. Face parte dintr-o serie recent lansată și care o recomand. Interfața sistemului de operare e plăcută și e făcută mai mult pentru tehnologia touch. Există multe tipuri de laptopuri doar că aceasta e unul clasic adică nu oferă tehnologie touch la ecran și nici nu e convertibil.

Alternativele sunt destule și nu e nevoie de mai multă performanță dacă nu aveți un buget mare sau poate că aveți deja un desktop, iar laptopul îl doriți doar pentru deplasări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X553MA-XX898B, laptop cu baterie de 2 celule și greutate de 2.2kg

Procesorul Celeron N2830 de 2.1 GHz e prezent pe multe laptopuri ieftine și mai există și cel Pentium din aceeași generație de procesoare. E vorba de procesoarele Intel Bay Trail M care nu se compară cu cele Haswell ori Broadwell la partea de performanțe. Are un ecran de 15 inci care oferă o imagine plăcută deoarece e clară și detaliată.

Memoria RAM de 4GB poate fi de ajuns dar se poate înlocui memorie RAM cu una de 8GB deoarece laptopul suportă mai mult. Placa video e cea din procesor adică cea Intel HD Graphics și astfel performanțele ei depind și de cele ale procesorului. Dotările sale sunt următoarele: cameră web, VGA, USB 3.0, port HDMI, LAN, tehnologie bluetooth, baterie de 2 celule, touchpad cu gesturi etc. Sistemul de operare e Windows 8.1 cu Bing și nici nu recomand altul. Tehnologia bluetooth a devenit standard pe noile laptopuri și cu ea puteți conecta un mouse .

Plusuri: are un sistem de operare bun, autonomie satisfăcătoare pentru cât e bateria, USB 3.0, design elegant etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X553MA-XX898B e un laptop destul de compact și care poate fi folosit pentru aplicații diverse, redare media etc. Totuși, la un așa preț nu excelează dar pentru cei care nu se joacă jocuri ori nu vor un laptop ultra performant, e perfect. Arată foarte bine și poate fi următoarea voastră alegere. Prezentarea de jos e perfectă pentru cei care nu au mai văzut acest laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu