≡ Meniu

ASUS X554LA-XO756D, laptop office cu procesor i7

ASUS X554LA-XO756D e un laptop apărut pe piață la început de an 2016 și care se evidențiază cu ecranul anti-glare, prezența unității optice și prin faptul că are o greutate de 2,2 kilograme.
Din păcate nu are memorie DDR4 și wireless ac, dar în acest fel reușim să deținem un notebook cu un cost de achiziție nu prea mare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și e un best buy dacă reușiți să-l luați la ofertă. Ce vreau să zic e că dotările sunt unele suficiente pentru nevoile moderne, dar dacă-l luați la promoție atunci reușiți să aveți un aparat cu un excelent raport între preț și calitate.

ASUS X554LA-XO756D, laptop office cu procesor i7

La capitolul caracteristici modelul acesta e unul foarte bun, adică are procesor i7 cu patru nuclee, 4 giga memorie RAM și un hard de 1 TB. Porturile sunt foarte multe întrucât are două USB 3.0, unul USB 2.0
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar datorită faptului că-i anti-glare pot spune că nu o să vă stricați ochii.
Pe partea de rețea acest model e unul foarte avansat deoarece are placă 10/100/1000. Asta înseamnă că poți transfera informații foarte rapid dacă ai un abonament Gigabit.
Din păcate nu are instalat sistem de operare, dar i se poate pune orice. Eu recomand să-i puneți Windows 10 de pe o memorie USB 3.0.
Prezența unității optice e un plus, dar în același timp și un minus. Dacă folosiți laptopul în scopuri business atunci unitatea vă va ajuta să instalați diferite softuri, iar dacă îl folosiți pentru acasă atunci unitatea nu va avea vreun sens.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, că poate fi utilizat în scopuri business, procesorul puternic și stabilitatea.
Contra ar fi că nu are placă video cu memorie dedicată.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să poată fi utilizat la filme, editat documente și diferite sarcini nu prea complexe atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Sper să înțelegeți ceva din el chiar dacă nu e în română ori engleză.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu