≡ Meniu

Asus X554LA-XX587H, laptop din generația nouă cu Win 8.1

Asus X554LA-XX587H e un laptop cu tehnologie Broadwell de la Asus. M-aș fi așteptat să vină cu wireless ac, dar se pare că nu are așa ceva. Modelul acesta de notebook se adresează celora interesați de un laptop care să arate bine și care să poată fi utilizat din prima pentru intrat pe net și vizionat filme. Vine cu sistem de operare Windows 8.1, iar acest lucru garantează faptul că beneficiați de cele mai noi tehnologii de la Microsoft. Dacă te interesează, X554LA-XX372D e varianta fără sistem și de aceea costă mai puțin.

Nici nu pot spune că ar costa mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are o portabilitate decentă. Bateria cu două celule ține vreo două ore, dar lipsa unității optice face ca laptopul să aibă o greutate mică de 2,2 kilograme.

Asus X554LA-XX587H, laptop din generația nouă cu Win 8.1

Modelul acesta vine cu procesor i3-5010U care e unul dual core dotat cu placă video Intel HD. Procesorul asigură că totul va rula fluent, iar placa permite rularea filmelor HD. La acest ultim lucru o să vă fie util și faptul că are ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli.
În cazul în care o să doriți să instalați un alt sistem de operare atunci acest lucru se va putea realiza utilizând porturile USB, laptopul acesta având porturi USB 3.0.
Pe partea soft vine cu Windows și cu Office Trial, dar nu vă faceți probleme deoarece dacă aveți nevoie de Office atunci puteți alege Google Docs ori Libre Office care sunt gratuite.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că nu costă prea mult, că vine cu multiple porturi, că are procesor rapid și că are sistemul preinstalat.
Contra ar fi că nu are o baterie mai mare și placă video dedicată. Nu ar fi stricat nici dacă ar fi avut SSD deoarece o componentă precum aceasta te-ar fi ajutat să beneficiezi de timpi de răspuns mai mici atunci când deschizi un program.

Din clipul de alături se poate vedea că acest model e unul de culoare neagră și că arată destul de bine. Ar putea fi utilizat și pe post de laptop business, doar că ecranul nu e anti-glare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu