≡ Meniu

ASUS X554SJ-XX017D, laptop cu Pentium N3700 de tip SoC

ASUS X554SJ-XX017D e un laptop care se integrează perfect în categoria office deoarece dotat cu procesor echivalent i3 și cu placă video care are memorie dedicată. Întrucât are baterie cu două celule nu se poate spune că e un model care stă prea bine pe partea de portabilitate, dar e ok (bateria ține vreo două ore).
Tehnologiile integrate sunt unele de generație nouă și ne fac viața mai ușoară. Printre aceste tehnologii aș aminti Gigabit LAN (suportă Internet Gigabit), USB 3.0 (permite copierea rapidă a fișierelor de pe memorii externe) și procesor Intel Quad Core.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop office cu ecran de 15 inci care are rezoluție HD. Precum restul laptopurilor din seriile X, și aceasta e unul economic pentru cei cu puține pretenții.

ASUS X554SJ-XX017D, laptop cu Pentium N3700 de tip SoC

Procesorul Pentium N3700 e unul foarte avansat tehnologic și vine cu cip grafic integrat care lucrează în paralel cu unul Nvidia. Cel Nvidia e activat în jocuri ori în sarcini care au nevoie de el.
Din păcate nu vine cu sistem de operare preinstalat, dar asta nu e un dezavantaj întrucât instalarea Windows 10 poate dura și mai puțin de jumătate de oră.
Ecranul e numai bun pentru sarcini multimedia deoarece e vorba despre unul glare cu rezoluție 1366×768 pixeli. Modelele business sunt dotate cu anti glare, adică cu ecranul nu e așa de clar.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că are un preț nu prea mare, posibilitatea extinderii cu mai mulți RAMi și că are fiabilitate crescută.
Contra ar fi că nu are sistem de operare și nici Solid State Drive.

Deci, dacă te interesează un model care să arate bine și care să te ajute la intrat pe net ori cumpărături online atunci acest model ar fi recomandarea mea.
În ziua de azi sunt unii care au trecut pe tabletă, dar laptopurile sunt mult mai bune deoarece au ecrane mari și te ajută să ai o productivitate superioară.
Am pus alături o prezentare video a acestui model. Din aceasta puteți vedea mai bine la ce să vă așteptați.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu