≡ Meniu

Asus X555DG-DM012D, laptop cu AMD A10-8700P

Asus X555DG-DM012D e un laptop multimedia care poate fi utilizat cu succes și la sarcini business deoarece are ecran anti-glare. Vine cu un procesor quad core A10-8700P de la AMD, iar placa video e tot un model de la AMD, fiind vorba despre Radeon R5 M330.
Foarte interesant e faptul că are un hard cu 7200 rotații care te va ajuta să copiezi fișierele rapid.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine, ci care poate fi utilizat la o mulțime de lucruri fără să dea semne de oboseală.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată am pus alături o poză, iar la final e un clip.

Asus X555DG-DM012D, laptop cu AMD A10-8700P

Pe partea de caracteristici se recomandă cu ecranul de 15,6 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli și strat anti-glare, procesorul quad core și placa video dedicată. Pentru ca totul să ruleze fluent acest model vine cu memorie RAM de 8 giga. Iar, dacă am scris despre memorie atunci trebuie să spun că și hardul e unul încăpător de 1TB.
Un lucru oarecum ciudat e prezența unității optice, dar greutatea e de 2 kg întrucât bateria are două celule. Datorită acestui lucru autonomia e una mică de circa două ore.

Plusurile acestui model ar fi că are un cost mic, că are ecran foarte clar, procesorul quad core și placa de rețea rapidă.
Minusurile sunt bateria mică și că nu are SSD. Pentru unele persoane prezența ecranului anti-glare e un minus, dar eu îl consider ca fiind un plus.

Deci, dacă te interesează un laptop care să poată vi utilizat la jocuri, filme Blu-ray precum și la diverse sarcini mai complexe atunci acest model ar fi recomandarea mea. Dacă vrei să vezi filme la o dimensiune superioară atunci acest lucru poate fi făcut cu ajutorul unui televizor care poate fi conectat la laptop printr-un port HDMI.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest laptop. În clip e un model similar din punct de vedere vizual și cu componente diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu