≡ Meniu

Asus X555LA-XX1160D, laptop multimedia cu arhitectură 2015

Asus X555LA-XX1160D este un laptop dotat cu arhitectura Broadwell a anului 2015. Acest lucru presupune un procesor mai puternic, economie mai mare de curent și funcții suplimentare. Din păcate acest model nu vine cu wireless ac, însă placa LAN e una cu suport 10/100/1000.
Se adresează celora în căutarea unui notebook office întrucât e vorba despre un model fără placă video cu memorie dedicată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în sarcini office ori în cele multimedia. Puteți viziona clipuri HD, cât și Full HD. Pentru cele de al doilea fel e bine să conectați televizorul la laptop pe HDMI (s-ar putea să fiți nevoiți să setați PC la setările HDMI-ului din TV).
Ceva mai performant cu i5 și grafică dedicată ar fi Asus X555LD-XX085D.

Asus X555LA-XX1160D, laptop multimedia cu arhitectură 2015

Pe partea de caracteristici acest laptop se evidențiază prin faptul că are ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, procesor i3 (model i3 5005U) și 4 giga memorie RAM.
Evident că vine cu unitate optică, fiind vorba de una DVD cu posibilitate de imprimare, iar această unitate poate fi utilizată și la instalarea sistemului de operare întrucât nu are așa ceva preinstalat. Cu această ocazie eu vă recomand Windows 8.1 deoarece e cel mai avansat OS, iar driverele de la Asus sunt compatibile cu el.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție ok, că arată bine, că are fiabilitate ridicată și că procesorul i3 e unul rapid.
Contra achiziției ar fi că nu re o baterie care să țină mai mult. Bateria e chiar sub orice critică deoarece e una cu două celule, iar autonomia nu cred că va fi mai mare de 1-2 ore.
Contra ar fi portabilitatea cam redusă și că nu are wireless ac.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și care să se descurce bine în multiple sarcini atunci acest X555LA-XX1160D ar fi o recomandare. Evident că ar fi putut avea ecran IPS, SSD și alte facilități, dar atunci avea un preț mult superior.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model, mai exact că e vorba despre un laptop office economic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu