≡ Meniu

ASUS X555LA-XX1568D, laptop ieftin cu Intel Core i3-4005U

ASUS X555LA-XX1568D face parte din noua generație de laptopuri și care impresionează. Nu sunt multe branduri care oferă laptopuri elegante, performante și accesibile. Faptul că nu are Windows, face ca laptopul să fie mai ieftin dar oricum trebuie instalat. Toate laptopurile X555 arată la fel dar pot exista și pe alte culori, însă argintiul mi se pare cel mai plăcut. Un laptop complet negru mi se pare prea clasic și tastatura nu iasă în evidență.

Multe alternative pot să fie de la același brand deoarece mi se par suficient de dotate în acel buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS X555LA-XX1568D, laptop ieftin cu Intel Core i3-4005U

Procesorul Core i3-4005U e unul destul de nou adică e vorba de generația Haswell și are Turbo Boost (Intel Pentium și Celeron nu o au). Cea mai nouă generație de procesoare e Intel Skylake iar placa video e doar integrată. Configurațiile sunt relativ aceleași la modelele ieftine – 4GB RAM și 500GB. Se poate instala chiar și 8GB dacă se dorește. Unele laptopuri vin chiar și cu memorie RAM integrată care e un plus pentru laptop.

Bateria sa nu e foarte mare, dar autonomia de lucru e suficient de mare. Chiar nu mai sunt laptopuri cu baterii de 6 celule, poate doar la cele de gaming și la care e justificată. Ar mai fi de adăugat multe, dar oricum nu prea merită să luați un laptop mai vechi. Sistemul de operare Windows 10 e unul destul de bun și trebuie instalat ulterior pe acesta deoarece are doar FreeDOS. Greutatea laptopului putea fi redusă dacă s-ar fi renunțat la unitate DVD. Se poate instala orice cu un stick USB și instalarea se face rapid.

Plusuri: autonomie bună, arată bine, procesor destul de nou, fiabilitate ridicată și altele.
Minusuri: nu are WiFi ac.

Chiar dacă ASUS X555LA-XX1568D nu are WiFi ac, laptopul e o alegere foarte bună. Pentru acea tehnologie wireless, aveți nevoie de un abonament scump la internet (peste 100 Mbps), iar viteza de pe wireless e excelentă. Am pus poza de sus care e cu un laptop similar dar am pus și un clip pentru a vedea mai bine cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu