≡ Meniu

Asus X555LA-XX172D, model premium cu i3-4030U

Asus X555LA-XX172D e un laptop din categoria premium care se adresează celora care vor multă putere de procesare și un laptop care să arate bine. Fiind un model cu ecran glare e perfect pentru filme și alte feluri de sarcini multimedia, iar dacă te pasionează jocurile simple atunci și acelea merg datorită cipului grafic HD 4400 de la Intel.

Un laptop ca acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar vizual se prezintă bine… lucru sesizabil de alături, dar și din clipul de la final.

Asus X555LA-XX172D, model premium cu i3-4030U

Pe partea de specificații acest model are un procesor dual core de la Intel model i3-4030U, ecran de 15,6 inci cu rezoluție HD (oarecum, fiind 1366×768 pixeli) și 4GB memorie RAM. Nu are placă video cu memorie dedicată, dar are cipul grafic Intel HD care e similar ca performanțe unei plăci Nvidia.
Ecranul e unul cu unghiuri de vizibilitate decente, iar datorită faptului că e glare o să fie afișate niște culori mai de calitate.
Plăcile de rețea sunt bune, dar nu are wireless ac (dual band), iar acest lucru nu e pe placul meu.
Pe partea soft nu vine cu sistem de operare, dar instalarea Windows 8.1 se face rapid de pe un stick USB 3.0 de aici. Poți instala sistemul și de pe DVD, dar durează ceva mai mult. Dacă vrei să pui Windows 7 atunci trebuie să te avertizez că laptopul vine cu drivere doar pentru cel mai nou sistem marca Microsoft.

Pro achiziționarea unui notebook precum acesta ar fi aspectul de nota 10, că vine cu i3, costul de achiziție deloc mare și că vine de la un brand de renume.
Contra achiziției ar fi aspecte precum bateria de doar 4 celule (autonomie de circa 3 ore), că nu are wi-fi ac și că ecranul nu are rezoluție Full HD.

Deci, dacă te interesează ceva de calitate atunci modelul acesta e recomandarea mea. Dacă la un moment dat vrei să-i pui un SSD atunci acest lucru poate fi realizat, iar dacă vrei o placă de rețea wireless mai puternică atunci și acest lucru e posibil prin schimbarea celeia existente.
Aspectiv e de nota 10, acest lucru putând fi confirmat de preview-ul alăturat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu