≡ Meniu

Asus X555LA-XX521D, laptop cu procesor Core i3 și preț atractiv

Asus X555LA-XX521D e alegerea corectă pentru cei care vor să aibă ceva nou, performant și portabil. Construcția laptopului nu a avut de suferit ci doar bateriile sunt mai puternice astfel că una de 2 celule e satisfăcătoare. Din poza de jos vă puteți face o idee despre acest model și am pus un clip la final cu alt model. Ideea e că toate laptopurile X555 arată la fel. Combinația de gri cu negru e ideală și butoane iasă ușor în evidență.

Alternativele sunt cele cu plăcu video mai bune, Intel Haswell și cu hard mai mare, depinde ce își dorește fiecare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LA-XX521D, laptop cu procesor Core i3 și preț atractiv

Procesorul Core i3-5010U e alegerea corectă pentru cei care vor un laptop pentru uz office. Nu are placă video dedicată de aceea nu-l recomand celor pasionați de jocuri. În rest, are o memorie RAM de 4GB și un hard generos de 500GB. Mai bine alegeți să stocați pe harduri externe dacă aveți fișiere importante sau chiar pe memorii USB.

Pe partea de dotări are unitate DVD, difuzoare integrate, cititor de carduri, tehnologie audio Sonic Master, HDMI, LAN, USBuri și altele. Tehnologiile de comunicații wireless sunt importante dacă nu vă plac cablurile. Adică nu vreți un mouse simplu sau poate vreți să vă conectați wireless la internet. Nu are WiFi ac dar puteți lua un router WiFi ac deoarece viteza de pe wireless e mai mare (similară cu cea de pe LAN). Sistemul de operare e Free DOS și dacă vreți ceva mai bun care să scoată în evidență performanțele, vă recomand Windows 8.1 pe 64 biți.

Plusuri: fiabilitate, procesor Broadwell, design elegant pe argntiu, USB 3.0, tehnologie bluetooth și altele.
Minusuri: baterie cam mică.

Asus X555LA-XX521D e alegerea corectă pentru cei care vor un laptop mai nou și performant. Pentru unele aplicații trebuie să aveți suficientă memorie RAM dar și un procesor peste medie ca și performanțe. Clipul de jos vă ajută să faceți alegerea corectă și diferențele de finisaje față de seria precedentă sunt mici (între modele pot să difere culorile, adică pot fi negru, albastre etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu