≡ Meniu

Asus X555LA-XX546D, laptop cu Core i5 Broadwell și 4GB RAM

Asus X555LA-XX546D arată ceva mai diferit decât alte laptopuri X555, însă această serie e ceva mai elegantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Are o configurație office datorită performanțelor și pentru a vă juca jocuri 3D, e nevoie de ceva mai mult. Mă refer la o placă video dedicată care are memorie video proprie și deci veți putea seta chiar și multe detalii în joc. Designule plăcut pe argintiu dar s-ar putea să existe variante și pe alte culori.

Procesorul Core i5-5200U de 2.2 GHz e suficient de bun și e însoțit de o placă video integrată. Ecranul de 15 inci are o imagine HD și claritatea e una decentă de la o distanță mică (se datorează tipului de iluminare – LED). Configurația sa are și o memorie RAM decentă la 1600 MHz. Hardul e de 500GB dar există și de 1TB care oferă un spațiu dublu dar poate că nu aveți nevoie de atâta.

Asus X555LA-XX546D, laptop cu Core i5 Broadwell și 4GB RAM

Ca și dotări are: Kensington, touchpad cu gesturi, USB 3.0 (de 10 ori mai rapid decât USB 2.0), HDMI, bluetooth, WiFi, baterie de 2 celule etc. Autonomia de lucru putea fi ceva mai mare cu o baterie de 4 celule dar și așa e suficientă. Nu are Windows 8.1 ci doar Free DOS, deci ulterior trebui să-l instalați iar versiunea recomandată e cea pe 64 de biți. Cred că unitate DVD e o dotare care nu e prea utilă și care ar fi redus din greutatea laptopului.

Plusuri: componente de ultimă generație, design elegant (se datorează în mare parte culorii), portabilitate (greutate redusă), fiabilitate și altele.
Minusuri: nu are o baterie prea mare.

Asus X555LA-XX546D e un gadget portabil și care merită încercat chiar dacă nu excelează la multe capitole. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre el dar și despre restul seriei. Toate arată la fel indiferent că are alt procesor ori alt HDD. Nu veți găsi modele de gaming deoarece e vorba de o serie office, dar există serii similare (de tip multimedia) dar pot fi ceva mai diferite. Fiecare serie oferă ceva în plus sau în minus, de cele mai multe ori prețurile sunt justificate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu