≡ Meniu

Asus X555LB-XX025D, laptop cu placă video GT 940M

Laptopul Asus X555LB-XX025D e unul dintre cele mai bune modele și dacă nu vă place cum arată, aveți de ales între aceasta și unul cu design pe negru. Personal, prefer pe argintiu deoarece tastatura și ecranul iasă mai în evidență deoarece sunt pe negru. Îmi plac laptopurile care au finisaj texturat deoarece pe cele cu finisaj lucios, se văd amprentele. Cam toate laptopurile tind să fie elegante, portabile și bine dotate (unele tehnologii speciale devin standard etc).

Un alptop e ceva mai scump decât un desktop deoarece e mai compact și nu necesită monitor. Cu timpul, nu vor mai exista laptopuri mai scumpe decât desktopuri deoarece piața laptopurilor e în creștere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LB-XX025D, laptop cu placă video GT 940M

Procesorul acestui laptop e ceva mai avansat deoarece e unul din ultima generație. E un Intel Core i5 Broadwell cu tehnologie de economisire a energiei. Cu cât e mai scump procesorul cu atât e mai performant, dar există și procesoare cu frecvență scăzută și performanțe ridicate. Componentele sale sunt decente pentru un laptop de tip multimedia. Se poate pune maxim 8 GB RAM și placa video dedicată e GeForce 940M. Nu e cea mai bună placă video pentru jocuri dar pentru un ecran HD, e foarte bună.

Hardul de 1TB e foarte mare și performanțele sunt modice comparativ cu cele ale unui SSD. Voi puteți pune un SSD în locul hardului dacă mai vreți să faceți un upgrade. Alte dotări ale sale sunt: carcasa din plastic, touchpad cu gesturi, baterie de 2 celule, USBuri 3.0 etc. Sistemul de operare perfect e Windows 8.1 și acesta are doar Free DOS.

Plusuri: are o greutate redusă, hard de 1 TB, Intel Broadwell, placă video dedicată nouă și designul laptopului.
Minusuri: nu are Windows 8.1.

Asus X555LB-XX025D are un preț destul de bun pentru ce oferă și se datorează faptului că această serie. Am pus o poză în partea de sus dar și un clip la final pentru a vedea mai bine cum arată acesta. E bun pentru orice deoarece are un procesor bun și placă video dedicată cu performanțe peste medie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu