≡ Meniu

Asus X555LB-XX025T, notebook cu Windows 10 și procesor Broadwell

Dacă vrei un televizor pentru filme și pentru jocuri atunci îți recomand laptopul Asus X555LB-XX025T care are procesor i5, 4 giga memorie RAM și Windows 10 preinstalat. Pentru ca jocurile să ruleze decent acest model e unul dotat cu placă video 940M de la Nvidia.
Ecranul de 15,6 inci e unul de tip glare cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar din această cauză o să poți vedea filmele la calitate excelentă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul de top din toate punctele de vedere. Despre aspect se poate vedea că arată destul de bine, lucru mai bine sesizabil din imaginea de alături.

Asus X555LB-XX025T, notebook cu Windows 10 și procesor Broadwell

Procesorul e un i5 dual core model 5200U (U înseamnă că e cu voltaj scăzut), placa video e o GeForce 940M, iar memoria RAM e de 4 giga (laptopul suportă maxim 16 giga). Pentru stocarea diferitelor fișiere acest model are un hard de 1TB care are 5400 rotații pe minut.
Pe partea software acesta se evidențiază cu Windows 10 care-i cel mai nou OS marca Microsoft.
Dacă ecranul vi se pare prea mic atunci îl puteți conecta la un televizor prin HDMI. Recomand această soluție în cazul în care doriți să vedeți filme Blu-ray. Televizoare compatibile găsiți aici.
Bateria nu e mare lucru deoarece e una cu două celule, dar o să țină maxim două ore. Oricum, portabilitatea nu e punctul forte al acestui model, ci puterea de calcul și faptul că i se poate face upgrade cu mai multă memorie RAM, SSD etc.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul nu prea mare, că vine cu multiple porturi (3 USB-uri, HDMI și altele), memoria RAM mare, hardul încăpător, placa video cu memorie dedicată și procesorul i5.
Contra achiziției ar fi că nu are o baterie mai mare, că nu are SSD și că ecranul nu are o rezoluție superioară.

În concluzie, dacă te interesează un laptop care să arate bine, să fie performant și să nu coste prea mult atunci îți recomand acest model.
Alături am pus și un clip pentru a-ți face o părere despre cum arată acest laptop.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • DrakeMon

    Eu nu prea cred ca nu tine bateria l-ai testat?
    La mine tine 6-7 ore pe google si in jocuri 4 ore(GTA V , LOL , Dota 2)

Lasă un comentariu