≡ Meniu

Asus X555LB-XX026D, laptop cu procesor Core i7 Broadwell și 940M

Asus X555LB-XX026D e unul dintre cele mai performante laptopuri din serie și suportă mai multă memorie. Arată foarte bine pe argintiu și dacă vi se pare că e prea scump, aveți din ce alege. Există multe laptopuri chiar și de la acest brand care sunt alegeri foarte bune. Dacă nu sunteți un utilizator care necesită o placă video dedicată, atunci puteți găsi laptopuri ceva mai ieftine dar nu cu mult. Procesorul e cea mai importnată componentă și fără care nu veți putea face mare lucru.

Alternativele sunt variantele ceva mai ieftine, cu Core i5 sau i3, dar eu aș alege tot cea mai performantă alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LB-XX026D, laptop cu procesor Core i7 Broadwell și 940M

Procesorul Core i7-5500U e o alegere decentă pentru cei care vor și o placă video ceva mai bună. Procesoarele Intel vin cu plăci video integrate care sunt sub cele dedicate ca și performanțe. Totuși, dacă procesorul e unul Core i7 și placa video e mai bună (performanțele ei depind de procesor). Din numele acestui laptop, reiese faptul că are un display de 15 inci care nu e mare dar nici mic pentru uz office. Multitaskingul mi se pare destul de bun chiar și cu 4GB de RAM.

Dotările sale sunt multe și nu diferă cu mult de cele ale unui laptop mai diferit. Ca și porturi are: USBuri 3.0, USB 2.0, HDMI, LAN, VGA etc. Bateria sa de 2 celule are o autonomie satisfăcătoare însă nu e foarte mare (nu poate fi comparată cu cea a unui laptop cu baterie mare). Nu are touchscreen dar are touchpad care acceptă gesturi. Sistemul de operare necesar e Windows 8.1 dar aceasta are doar Free DOS.

Plusuri: componente noi și performante, designul plăcut, spațiu mare de stocare și prețul atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X555LB-XX026D e nou și pentru că are o placă video corespunzătoare – GeForce 940M. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre cum arată acest model și cam care sunt dotările sale. Mi se pare cel mai elegant model din întreaga serie X și nu va fi ultimul. Dacă nu vi se pare la fel de bun ca și un desktop, atunci singura alege e e un desktop dar e nevoie și de un monitor deci nu veți ieși mai în câștig.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu