≡ Meniu

Asus X555LB-XX026T, laptop negru cu i7-5500U și Windows 10

Asus X555LB-XX026T e un laptop al anului 2015 adresat celora pasionați de jocuri ori filme la calitate maximă. Vine cu cel mai nou sistem de operare de la Microsoft – Windows 10 – și cu procesor i7 care e mult superior i3 ori i5.
Mai sus am zic că e pentru cei atrași de jocuri, dar ar mai trebui să fac o precizare, adică acest model e unul care se descurcă bine la jocuri, dar nu e unul special pentru jocuri precum modelele RoG.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă remarcabil, ci vine cu multă tehnologie utilă integrată. Mi-ar fi plăcut să aibă SSD și wireless ac, dar e bine și așa.

Asus X555LB-XX026T, laptop negru cu i7-5500U și Windows 10

Pe partea de specificații acest model e unul care are procesor i7 5500u (dual core), ecran de 15 cu rezoluție HD și 4 giga de RAM (suportă maxim 16 giga). Legat de procesor trebuie să spun că ar fi fost mai bine dacă acesta era unul cu 4 nuclee.
Porturi care te-ar interesa la acest model ar fi cele două USB-uri 3.0 (mai are unul 2.0), un HDMI și wireless n (nu are wi-fi ac).
Bateria e una care ține vreo două ore deoarece e un cu două celule. Știu că portabilitatea nu e punctul forte al acestui model, dar nu e ultrabook până la urmă.
În ziua de azi laptopurile tind a lua multe din caracteristicile ultrabook-urilor, însă nu e și cazul acestuia… poate în avantajul nostru.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că are procesor i7, placa video cu memorie dedicată 940M, spațiul de stocare mare (1TB), cei 4 giga memorie RAM și placa de rețea 10/100/1000.
Contra ar fi că nu are SSD și nici ecran Full HD. Un Solid State poți băga în laptop înlocuind HDD-ul ori DVD-ul.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii și că poate fi utilizat la mai multe lucruri cum ar fi filme Blu-ray, jocuri și navigat web.
Alături poți vedea cum arată laptopurile din seria X555LB.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu