≡ Meniu

Asus X555LD-XX063D, laptop de 2.3 kilograme

Asus X555LD-XX063D e un laptop din noua generație, motiv pentru care are componente hardware eficiente (consumă puțin și sunt performante). De aceea s-a renunțat la bateria de 6 celule în favoarea celei de 4 celule. Totuși, autonomia de lucru e aceeași și de fiecare dată se referă la cea din modul office (cu tehnologii wireless oprite și ecran cu luminozitate mică). Dacă nu vă puteți face o idee despre el din poza de jos, am pus un clip cu un model pe alb și se poate observa cât de elegant e.

Jos am pus o poză cu o variantă pe gri dar finisajele sunt același și se poate observa la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LD-XX063D, laptop de 2.3 kilograme

Ca și componente hardware are: procesor Core i3-4030U de 1.9 GHz cu placă video Intel HD Graphics 4400. Chiar dacă nu e cea mai bună placă video, are și una cu memorie video proprie. E vorba de GeForce 820M de 2 GB care poate reda destul de multe jocuri. Ținând cont că ecranul e doar HD, puteți încerca jocuri cu detalii duse spre mediu.

Alte componente sunt: memoria RAM de 4GB, hardul de 500GB etc. Acestea sunt componentele clasice, deoarece sunt prezente și la mai toate laptopurile în acest buget. Pentru performanțe mai mari, e nevoie de un SSD și 6-8GB RAM. Dotările sale sunt diversificate: unitate DVD, difuzoare, cameră web, WiFi, bluetooth, baterie de 4 celule etc. Nu are Windows 8.1 ci Free DOS, dar nu recomand altul și e bine să fie pe 64 de biți că o să recunoască toată memorie RAM (cel pe 32 biți vede doar 2.6GB). Poate fi instalat de pe DVD sau de un stick USB.

Plusuri: greutate redusă, poate reda jocuri la detalii medii (depinde de joc), are bluetooth, calitate audio bună și fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Asus X555LD-XX063D este un laptop pentru cei care eu un buget mic și fiabilitate. Acest producător are o experiență îndelungată în acest domeniu, motiv pentru care sistemul de răcire e destul de eficient. La notebookuri, componentele hardware nu sunt performante dar sunt suficient de bune. Există și laptopuri profesionale dar care costă ceva mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu