≡ Meniu

Asus X555LD-XX085D, laptop cu i5 Haswell

Asus X555LD-XX085D e un laptop din cea mai nouă serie X de la acest band. Cu siguranță, nu va fi ultima și componentele hardware sunt tot mai eficiente (performanțe mai mari pentru un consum mai redus de energie). De aceea, recomand laptopuri cât mai noi și dacă se poate să aibă și Windows 8.1. Dacă nu-l au atunci îl puteți instala de pe un DVD sau de pe un stick USB cu interfață 3.0. Dacă optați pentru a pune un SSD, instalarea se va face în 10-15 minute. Iar dacă nu folosiți unitatea DVD, o puteți elimina pentru a introduce un Caddy pentru un mediu de stocare suplimentar.

Alternative sunt laptopurile cu configurații similare sau chiar mai bune – cu Core i7. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LD-XX085D, laptop cu i5 Haswell

Are componente hardware foarte bune: procesor Core i5-4210U, placă video HD 4600, GeForce 820M, memorie RAM de 4GB și hard de 500GB. Deci poate fi o alegere office decentă dar poate rula și niște jocuri (depinde ce detalii alegeți). Nu e o placă video dedicată foarte performantă dar cele GTX sunt mult peste aceasta. Componentele hardware foarte performante au un consum mare de energie, deci autonomia sa nu e prea grozavă.

Ca și dotări are următoarele: tehnologie WiFi, bluetooth, LAN, USB 2.0, USB 3.0, VGA, HDMI etc. Greutatea sa e una destul de redusă – 2.3 kg, se datorează în mare parte bateriei de 2 celule. Deci acest laptop se adresează celor care nu vor să călătorească ci vor să-l folosească mai mult pentru uz casnic. Chiar dacă nu are multe USBuri, se poate opta pentru un mouse wireless deoarece nu e foarte scump și scăpați de un cablu. Alte accesorii de care aveți nevoie sunt: o geantă, sistem audio 2.1 și un router wireless cu WiFi ac (viteza de transfer pe wireless e similară cu cea pe LAN).

Plusuri: e accesibil (pentru că nu are Windows preinstalat), placă video decentă, procesor Haswell, greutatea redusă și fiabilitate.
Minusuri: baterie cam mică.

Asus X555LD-XX085D poate înlocui orice laptop mai vechi sau desktop deoarece performanțele sunt mari, dotările sunt multe și arată bine. Laptopurile acestui brand sunt destul de fiabile și sistemul de răcire e unul eficient.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu