≡ Meniu

Asus X555LD-XX138D, model cu i7-4510U și GeForce 820

Asus X555LD-XX138D e un laptop care vine dotat cu componente de ultimă generație și cu o baterie de 4 celule care ține vreo 3 ore (durata acesteia depinde și de ce faceți pe laptop). Se va descurca destul de bine și în jocuri deoarece are cip grafic GeForce 820 cu memorie dedicată de 2GB.
Se adresează în principal celora interesați de o soluție bună la orice, de la filme Full HD (văzute pe un televizor) până la sarcini office ori jocuri.

Dacă mă uit la costul de achiziție atunci vedem că nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un laptop care e dotat cu ecran HD și grafică capabilă.

Asus X555LD-XX138D, model cu i7-4510U și GeForce 820

Procesorul e un i7-4510U cu voltaj scăzut, iar asta înseamnă că nu va consuma prea mult din baterie în condițiile în care vine cu un scor de 3990 puncte. Capacitatea RAM e de 4 giga, iar hardul e unul de 500 cu 5400 rotații. Dacă vreți ceva mai rapid atunci aș recomanda acest SSD.
Pentru instalarea OS-ului vă recomand să utilizați portul USB 3 deoarece aceasta va fi cea mai rapidă metodă de instalare. De asemenea eu recomand să instalați Windows 8.1 pe 64 biți.
Dacă filmele vi se vor părea prea mici pe ecranul de 15,6 inci atunci se poate conecta un televizor precum Samsung 32H5500.

Printre plusurile acestui model aș aminti costul de achiziție nu prea mare, că arată foarte bine, stabilitatea și portabilitatea (greutate mică și baterie care ține mult).
Din păcate are și câteva minusuri cum ar fi că nu are ecran Full HD, că nu are panel IPS și că hardul nu are 7200 rotații.

În rest, pot spune că acest model e unul bun pentru jocuri și sarcini multimedia. Eu sunt mai mult cu laptopurile Asus deoarece fiabilitatea lor e mult ridicată. AM prieteni cu laptopuri de la alți producători și se plâng de diverse probleme, dar nu e cazul și la Asus deoarece ei montează cele mai bune componente (de la plăci de rețea și până la harduri).
Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături un clip cu acest laptop.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • costinel

    Salut,modelul ăsta mi a dat bătaie de cap,l am cumparat acum 2 zile și constat ca este limitat la doar 4 gb de ram,ăsta testat de mine cu 3 memorii noi nouțe,cu ceva timp în urma(aprox. 2 luni al mai comandat 2 model cu procesor i5 și aceiasi problema cu memoria ram,deci nu știu ce sa zic

Lasă un comentariu