≡ Meniu

Asus X555LD-XX459D, laptop cu Core i3 și GeForce 820M

Asus X555LD-XX459D e un laptop destul de ieftin care merită încercat deoarece poate fi bun și pentru a juca unele jocuri (cu cerințe mai mici). Poate fi inclus în segmentul multimedia datorită procesorului și plăcii video. Nu mă refer la cea integrată ci la cea dedicată – GeForce 820M. Dacă acest laptop vi se pare prea ieftin și vreți mai multă performanță, atunci alegeți unul cu Core i5/i7 și placă video de tip GT.

Această serie e disponibilă pe multe culori, iar dacă culoarea albastră nu vă este pe plac, cu siguranță, o să vă placă pe argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LD-XX459D, laptop cu Core i3 și GeForce 820M

Procesorul său e unul Core i3-4030U care are o frecvență bună, tehnologie Haswell și placă video Intel. Placa video integrată are e una destul de bună. Ecranul de 15 inci are o imagine de tip 768p, adică poate reda conținut media HD. Mă refer la filme 720p iar cele 1080p le puteți viziona pe un televizor care-l conectați la HDMI-ul laptopului.

Pe partea de memorie RAM are o capacitate de 4GB, iar pe partea de spațiu are un hard de 500GB. Dintre dotările sale se poate observa că e ca oricare alt laptop și porturile USB 3.0 sunt utile pentru cei care au și un stick USB 3.0. Autonomia oferită de acea baterie e una variabilă deoarece unele aplicații pot solicita mai mult sau mai puțin bateria.

Nu are sistem de operare, de aceea voi trebuie să instalați unul ulterior. O puteți face fie de pe un stick USB fie de pe un DVD, iar alegerea corectă ar fi Windows 8.1. Bineînțeles, versiunea de 64 de biți e obligatorie pentru toate laptopurile care au cel puțin 4GB RAM.

Plusuri: are o greutate redusă, preț mic, procesor decent, USBuri destule, HDMI, fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X555LD-XX459D e o alegere bună pentru cei care vor să renunțe la vechiul laptop sau desktop și vor mai multă eficiență și portabilitate. Laptopurile noi sunt mai ușoare deoarece au baterii mai mici – 4 celule. Jos aveți o comparație interesantă între seria X555 și K555, iar diferențele sunt nesemnificative.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu