≡ Meniu

Asus X555LJ-XX012D, laptop cu procesor performant și Free DOS

Laptopul Asus X555LJ-XX012D e alegerea corectă pentru cei care vor să renunțe la actualul desktop. Nu prea se mai cumpără desktopuri deoarece pe lângă prețul plătit pe el, mai trebuie să puneți bani deoparte și pentru un monitor și boxe. Laptopul le are incorporate pe acesta iar mouse-ul nu e obligatoriu. Mie îmi place să lucrez mai mult cu mouse-ul decât cu touchpadul deoarece oferă o precizie ceva mai bună. Îl recomand deoarece e la reducere, însă reducerea de preț nu e foarte mare.

Alternativele sunt destul de multe deoarece acest brand oferă laptopuri pentru diferiți utilizatori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LJ-XX012D, laptop cu procesor performant și Free DOS

Procesorul acestui laptop e unul de tip Broadwell de aceea și prețul laptopului nu e chiar așa de mic. Un procesor nou aduce un plus de eficiență și placa video e ceva mai bună dar nu cu mult. Trebuie să știți că plăcile video actuale nu sunt cele mai bune pentru a juca jocuri chiar și dacă sunt de la procesoarele APU de la AMD. Placa video GeForce 920M are o memorie video de 2GB și e suficientă pentru un așa laptop.

Orice laptop multimedia are o placă video performantă pentru lângă cea integrată. Ecranul acestui laptop e unul HD și nu are o diagonală prea mare. Nu e nevoie de un ecran mare deoarece veți lucra pe el de la o distanță mică, însă pentru vizionarea de filme au aș conecta fie un televizor și un monitor.

Capacitatea memoriei RAM e de 4GB și nu mai poate fi extinsă. Acest aspect poate fi un minus al acestui laptop dar și așa aplicațiile nu cer mai mult. Vă recomand un sistem de operare nou pentru el și care să-i evidențieze performanțele – 64 de biți. Are un hard de 500GB și pentru a stoca mai multe date, se poate utiliza un hard extern cu USB 3.0.

Plusuri: configurație decentă chiar și pentru a juca niște jocuri, arată bine, preț corect, calitate audio superioară etc.
Minusuri: nu are o baterie prea mare.

Asus X555LJ-XX012D are doar Free DOS și asta face ca laptopul să fie mai accesibil. Clipul de jos e util dacă nu ați văzut acest laptop și vreți să vă faceți o idee.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu