≡ Meniu

Asus X555LJ-XX012T, laptop cu i3 și Windows 10

ASUS X555LJ-XX012T e un laptop care intră în categoria office datorită faptului că vine cu procesor dual core și cu placă video GeForce 920M. Dacă ar fi avut o placă video GTX și procesor quad ar fi intrat în categoria multimedia, dar și așa poate fi utilizat pentru jocuri și filme Blu-ray. Ecranul notebook-ului e unul de 15 inci, iar rezoluția e una de 1366×768 pixeli.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop bun la multiple lucruri, dar în special la filme și jocuri nu prea complexe. Din imaginea alăturată se poate vedea că acest laptop e unul cu design caracteristic seriei X555.

Asus X555LJ-XX012T, laptop cu i3 și Windows 10

Venind cu Windows 10 cred că vă dați seama că acest model e unul apărut pe piață pe la sfârșitul anului 2015. Diferențele dintre Windows 8.1 și 10 sunt oarecum majore deoarece acesta din urmă vine cu multe îmbunătățiri care fac utilizatul mai sigur și mai simplu.
Procesorul e un i3 5010U cu voltaj scăzut, iar acest lucru e în avantajul nostru întrucât consumul de baterie va fi mai mic decât la un i3 obișnuit. Însă având o baterie cu doar două celule vă dați seama că acest model nu are o autonomie prea mare (maxim două ore).
Memoria RAM e de 4 giga, dar poate fi mărită la maxim 8. Dacă tot am menționat câte ceva despre memorie trebuie să vă spun că hardul e unul destul de mare de 500 de giga.

Pro achiziția modelului de față ar fi ecranul care e mare, componentele din generația actuală, că vine cu OS și prezența unității optice.
Contra ar fi că nu are wireless ac, SSD și o baterie mai mare.

Deci, laptopul acesta ți-l recomand în cazul în care îți dorești ceva ieftin, dar care să fie ușor de utilizat zi de zi. Poți să-l folosești pentru multiple sarcini, de la navigat pe net până la filme Blu-ray.
Pentru a îți face mai bine o părere despre cum arată acest model îți recomand clipul de alături, dar trebuie neaparat să spun că în clip e un model din aceeași serie cu specificații ușor diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu