≡ Meniu

ASUS X555LJ-XX013D, laptop puternic și elegant

ASUS X555LJ-XX013D e un laptop din ultima generație chiar dacă nu are cel mai nou procesor Intel. Arată foarte bine și acel argintiu iasă ușor în evidență, iar tastatura neagră e ceva mai bună decât la modelele vechi (puteți tasta mai bine). Seria X a avansat destul de mult și chiar nu m-ar mira să devină una premium cu trecerea timpului. În plus, aș lua în calcul un mouse dar și un router WiFi ac. Chiar dacă laptopul nu are WiFi ac, acel router mărește viteza de pe wireless (e aceeași ca pe LAN dacă semnalul e bun).

Dacă nu vă plac componentele atunci trebuie să aveți un buget ceva mai mare, deoarece un Core i7 nu e ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS X555LJ-XX013D, laptop puternic și elegant

Procesorul acestui laptop face parte din a 5-a generație, iar placa video e corespunzătoare. Mă refer la cea integrată de la Intel, dar laptopul are și o placă video dedicată GeForce 920M. Ecranul său de 15 inci nu oferă nimic special adică nu oferă nimic în plus față de alte serii. Totuși, cred că se poate îmbunătăți rezoluția ecranului ori panoul, pentru o claritate mai bună.

Suportă destul de multă memorie RAM dar cred că 8GB e de ajuns, însă la modele cu doar un slot RAM trebuie înlocuită memoria existentă.Spațiul de stocare e irelevant ținând cont că totul e online, de aceea un SSD ar fi ideal. Cu siguranță, nu veți găsi laptopuri ieftine cu SSD, dar voi puteți face acest upgrade fără probleme însă nu pe orice laptop. Eu recomand un SSD pe laptopurile care au cel puțin un Core i3 (restul componentelor sunt la fel de importante). Are suficient de multe porturi și bateria de 2 celule e suficient de bună, deoarece noile componente au un consum redus.

Plusuri: preț foarte atractiv, arată bine, bluetooth, suportă multă memorie RAM etc.
Minusuri: nu vine cu Windows.

ASUS X555LJ-XX013D e alegerea corectă care merită încercată și care poate fi ideală dacă doriți să înlocuiți un desktop sau laptop vechi. Clipul de jos e util pentru cei care vor să-și facă o idee despre întreaga serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu