≡ Meniu

Asus X555LJ-XX021D, laptop office pe alb

Asus X555LJ-XX021D e un laptop care se adresează celora interesați de o sculă pentru filme, jocuri și intrat pe net. Se descurcă foarte bine la orice mulțumită procesorului i3 și plăcii video dedicate, dar nu e un laptop special pentru jocuri.
Cum acest model poți vedea filme HD și Full HD (dacă vei conecta laptopul la un televizor care să suporte rezoluția 1920×1080 pixeli).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba de a viziona un film HD ori de a executa o sarcină ceva mai pretențioasă. Nici nu arată prea rău, lucru care poate fi văzut din imaginea de alături și din clipul postat la final.

Asus X555LJ-XX021D, laptop office pe alb

Procesorul din dotarea acestui aparat e un i3-5010U cu voltaj scăzut și cu 4 thread-uri, iar placa video e o GeForce 920 cu 2GB memorie RAM. Memoria RAM a acestui laptop e una de 4 giga, iar eu zic că e numai bună pentru orice.
Dacă tot am menționat de memorie trebuie să spun că acest model are și un hard destul de încăpător de 500 de giga. Era mai bine dacă avea un SSD de 120 deoarece ar fi fost mai rapid, dar e bine și așa.

Pro achiziția acestui model ar fi costul mic, că arată bine, că are unitate optică, că vine cu USB 3.0 și că i se poate face upgrade. Alt lucru pozitiv ar fi că are o greutate mică de 2,3 kilograme, iar asta ajută dacă vreți să îl purtați mult după dvs.
Din păcate nu are SSD, ecranul nu e 4K, iar bateria are doar două celule.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și să fie fiabil atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Evident că sunt și alte alternative la el, dar Asus întotdeauna a fost un brand de încredere și eu recomand în general Asus când vine vorba de un laptop nou. 😉
Am pus alături și un clip pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată acest aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu