≡ Meniu

ASUS X555LJ-XX021T, laptop cu i3 pe alb/negru

ASUS X555LJ-XX021T face parte din noua generație și e evident deoarece are Windows 10. Această serie X555 a apărut de ceva timp doar că aceasta e disponibilă în diverse variante. Cea de jos mi se pare destul de reușită și nu cred că e nevoie de mai mult. Doar dacă sunteți un gamer înrăit aveți nevoie de Corei 7, placă video GTX și multă memorie RAM. Un laptop pare să fie mai atractiv decât un desktop, din cele mai multe puncte de vedere.

Nu mi se pare foarte scump însă dacă nu ar fi avut Windows ar fi fost puțin mai ieftin. Instalarea sistemului de operare nu e chiar simplă pentru oricine, de aceea există și astfel de variante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

ASUS X555LJ-XX021T, laptop cu i3 pe alb/negru

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i3-5010U cu frecvență de 2.1 GHz iar ceva mai bun e un Core i5 sau i7. Bineînțeles, mai există și laptopurile de gaming cu procesoare mai performante (acelea au un consum mare de resurse și de aceea nici nu le veți găsi pe aceste laptopuri). În rest, are un ecran clasic, memorie RAM satisfăcătoare și un spațiu intern modest (generos pentru cei care nu prea stochează multe).

Placa sa video Intel nu impresionează la capitolul performanță, de aceea are și una dedicată cu chipset NVIDIA. Ca și dotări are următoarele: unitate optică DVD, difuzoare integrate, cititor de carduri, HDMI, ieșire audio, LAN, trei USBuri și VGA. Chiar nu mai văd sensul porturilor USB 2.0, având în vedere că USB 3.0 oferă doar avantaje. Pe partea de comunicații stă bine dar era loc de mai bine. Cu Wifi n și un router WiFi ac, puteți avea viteză pe wireless similară cu cea de pe LAN.

Plusuri: are Windows 10, are un design plăcut pe alb/negru, placă video dedicată și preț atractiv.
Minusuri: nu are WiFi ac.

ASUS X555LJ-XX021T nu e foarte ușor ținând cont că bateria e ceva mai mică. Autonomia e bună pentru uz office dar ea scade mult atunci când solicitați mai mult bateria. Acea tehnologie wireless WiFi ac e bună pentru cei care au abonamente scumpe la internet și vor pe wireless o viteză superioară (ca pe LAN).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu