≡ Meniu

Asus X555LJ-XX023D, laptop elegant pe roșu metalizat

Asus X555LJ-XX023D arată ceva mai bine decât alte laptopuri (X550) iar culoarea e mai plăcută decât una vie. Configurația sa e nouă adică cu Intel Haswell și în rest are dotările minime necesare. Adică are 4GB de RAM și un hard e 500GB, însă eu aș alege un SSD în locul acelui hard. Unele laptopuri permit instalarea unui caddy în locul unității DVD pentru a mai pune un mediu de stocare. Instalarea sistemului de operare se poate face pe pe un stick USB 3.0 și e mult mia rapid decât oricare altă soluție.

Din păcate nu are Windows 10 dar există laptopuri cu Windows preinstalat dar care costă mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LJ-XX023D, laptop elegant pe roșu metalizat

Procesorul e foarte important pentru un laptop însă mai nou nu înseamnă că e și mai performant. E mai bun în sensul că are tehnologii noi care reduc consumul de energie, astfel bateria poate oferi o autonomie mai mare sau similară (depinde de mărimea ei). Laptopurile au fost concepute pentru cei care doresc un gadget mai portabil deoarece desktopul nu e chiar ușor de transportat.

În rest, acest laptop prezintă același ecran de 15 inci și pe viitor poate vom vedea ceva mai bun. Placa video GeForce 920M e prezentă pe multe laptopuri și nu e una foarte performantă. Ideea e că e mult mai bună decât una integrată și poate rula anumite jocuri dar nu la detalii maxime. Fiind un laptop cu ecran HD, se pot alege ceva mai multe detalii și calitatea filmelor e bună. Bateria de 2 celule oferă o autonomie bună dar acea autonomie e generoasă doar dacă când nu folosiți tehnologiile wireless ori când nu solicitați configurația.

Plusuri: arată bine, configurație cu componente noi, WiFi n, destul de ușor, fiabil.
Minusuri: nu are Windows.

Asus X555LJ-XX023D acceptă upgrade-uri dar într-o oarecare limită, adică nu veți putea schimba chiar totul ci doar memoria RAM și hardul. Jos e o prezentare a unui alt laptop dar finisajele sunt aceleași ca la oricare alt X555. Ideea e că arată mai bine decât X550 și chiar componentele sunt mai noi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu