≡ Meniu

Asus X555LJ-XX023T, laptop roșu cu Windows 10

Asus X555LJ-XX023T e doar o variantă oferită de noua serie X555, însă mi se pare destul de performant. Poate fi un bun model de tip multimedia ținând cont de procesor și placa video cu memorie dedicată. Dacă vi se pare că e cam scump, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre cele cu configurații office și fără Windows. Acele laptopuri sunt mult mai ieftine, doar că va trebui să instalați ulterior Windows-ul și poate nu toți vă descurcați. Nu e în totalitate pe roșu, ci tastatură e neagră ca și rama ecranului.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează culoarea pe care o are laptopul sau poate că aveți un buget mai flexibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LJ-XX023T, laptop roșu cu Windows 10

Procesorul acestui model de laptop e unul din a 5-a generație numită Broadwell, dar aceasta nu e ultima. Nu e nevoie de ceva mai nou deoarece diferențele de performanță nu sunt foarte mari. Are un ecran clasic fără nimic special și cred că se puteau face niște schimbări la acest capitol (eventual, o rezoluție mai bună). Nu pot spune că impresionează cu 4GB de RAM, un hard de 500GB și cu GeForce 920M, dar se poate pune până la 8GB RAM și hardu poate fi înlocuit. Cam astea ar fi upgrade-urile care le puteți face pe un laptop.

Dotările sale sunt multe: unitate DVD, difuzoare stereo, microfon integrat, cititor de carduri, tehnologie audio SonicMaster și diverse porturi. Are cam toate porturile necesare și la capitolul tehnologii wireless, are bluetooth și WiFi n. Din păcate, nu are WiFi ac dar nu cred că e un minus deoarece nu toți și-o doresc (o recomand doar celor care au un abonament scump la internet).

Plusuri: are tehnologie bluetooth, arată bine, vine cu Windows 10, suportă până la 8GB RAM și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X555LJ-XX023T e pe roșu și poate că vă place această culoare. Majoritatea laptopurilor sunt pe negru sau gri, dar nu cred că există o culoare care să fie ideală adică să le placă tuturor utilizatorilor. Clipul de jos e cu un laptop care arată ca acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu