≡ Meniu

Asus X555LJ-XX1044D, laptop multimedia elegant și ieftin

Asus X555LJ-XX1044D e una dintre cele mai bune achiziții care le puteți face în acest preț deoarece arată bine, e ieftin și componentele sunt decente. Cam toate laptopurile X555 arată la fel, însă unele pot fi și pe alte culori (roșu, alb, albastru etc). Îmi place combinația de argintiu cu negru deoarece tastatura ș ecranul ies în evidență mai bine iar argintiul e o culoare modernă și plăcută.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și laptopuri office are nu au o placă video dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LJ-XX1044D, laptop multimedia elegant și ieftin

Procesorul acestui laptop e unul destul de bun chiar dacă nu e vorba de ultima generație. E vorba de un Core i3 Haswell cu placă video Intel HD însă pentru sarcini mai grele are placa video GeForce 920M. Ecranul său e unul de 15.6 inci cu imagine HD și pe care se pot viziona poze, juca jocuri ori chiar folosi aplicații de editare. Cu siguranță, un ecran FullHD sau UltraHD ar fi mai bun pentru proiectare sau editare.

Multitaskingul depinde și de ce sistem de operare veți instala, de aceea eu vă recomand Windows 10 pentru acesta. Instalarea se poate face de pe un DVD sau prin intermediul portului USB 3.0, cu un stick USB (e mult mai rapid așa dacă stickul are aceeași interfață). Alături de acesta aș putea recomanda un router performant cu WiFi ac și un mouse wireless.

Un laptop are multe dotări și acestea pot fi utile chiar și dacă aveți un desktop. Sunt necesare tehnologiile wireless WiFi n și bluetooth pentru a vă conecta la internet. Porturile sale .

Plusuri: preț atractiv, design elegant, tehnologie bluetooth, performanțe decente, posibilitate de upgrade.
Minusuri: nu sunt.

Asus X555LJ-XX1044D nu poate fi la fel ca un desktop, defapt, nu sunt laptopuri care se pot compara cu un desktop, însă le pot înlocui deoarece sunt mai compacte, rulează același sistem de operare și au multe porturi. Doar pe partea de componente sunt diferențe majore deoarece un laptop nu are aceleași tipuri de componente și nu toate pot fi înlocuite (doar memoria RAM și mediul de stocare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu