≡ Meniu

Asus X555LJ-XX443D, laptop multimedia cu Broadwell și GeForce 920M

Pentru cei interesați de un laptop bun la sarcini office și multimedia recomand modelul Asus X555LJ-XX443D. Acesta e unul cu procesor i3 Broadwell și cu ecran de 15,6 inci. Mulțumită procesorului dual core și a plăcii video dedicate model Nvidia 920M o să poți rula chiar și jocuri pe el.
Bateria ține vreo două ore, iar portabilitatea nu e punctul său forte din moment ce acumulatorul are doar două celule. Dacă intenționezi să-l folosești pe post de desktop replacement nu o să ai nevoie de baterie. 😉

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop de top cu o configurație super. Mi-aș fi dorit să vină și cu Windows, dar având unitate optică o să-l puteți instala foarte rapid. Dacă vrei ceva mai performant atunci îți recomand modelul X555LB-XX025D care vine cu procesor i5 și placă video GeForce 940M.

Asus X555LJ-XX443D, laptop multimedia cu Broadwell și GeForce 920M

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se evidențiază cu procesorul i3, cei 4GB memorie RAM și placa video cu memorie dedicată de la Nvidia. Evident că e dotat cu tehnologie Optimus care face ca autonomia să fie ceva mai ridicată, dar cele două celule nu ajută chiar așa de mult.
Întrucât nu vine cu OS eu vă recomand să instalați Windows 8.1 64 bit de pe un stick USB 3.0 care-l puteți lua la ofertă de aici.
Capacitatea de stocare e una de 500 de giga. O capacitate foarte mare și oarecum inutilă deoarece mai mult de 120GB nu ai nevoie.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, că vine de la un brand de încredere, că e performant, că are o greutate redusă.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, iar unitatea optică e cam inutilă și adaugă un plus de greutate.

De final pot să vă spun că vă recomand acest model în cazul în care doriți ceva performant, dar aveți un buget redus.
Alături am pus și un clip din care vă puteți face o părere despre cum arată și ce poate. E un model cu aspect clasic… precum restul seriei X555.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu