≡ Meniu

Asus X555LJ-XX741D, laptop multimedia la un preț atractiv

Asus X555LJ-XX741D e o alegere ideală dacă vreți o placă video pentru jocuri, un procesor cu Turbo Boost și un design plăcut. Asus oferă de mult timp astfel de modele și care nu prea au concurență. Alternativele pot să vină de la același brand deoarece la un așa preț, nu prea sunt multe laptopul. Bineînțeles, procesorul său nu e unul Broadwell sau Skylake, ci e unul Haswell. Personal, diferențele sunt mici adică noile modele sunt puțin mai performante și consumă ceva mai puțin.

Dacă ar fi să alege între un desktop și un laptop, aș alege laptopul deoarece nu mai e nevoie de un monitor sau periferice. Poate aș cumpăra un mouse deoarece touchpadul nu oferă o precizie așa de bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LJ-XX741D, laptop multimedia la un preț atractiv

Procesorul său e unul Core i3-4005U care poate fi găsit și pe multe alte laptopuri mai ieftine. Nu aș alege un Celeron, eventual un Pentium dar să fie Quad Core sau cu tehnologii mai noi. Placa video Intel e bună ori de câte ori nu rulați un joc sau un film. Dacă folosiți doar pentru acasă, laptopul poate fi ținut conectat la priză.

Are același ecran care e prezent și pe alte laptopuri, iar un laptop mai mare aduce un ecran mai pe măsură. Memoria RAM e una de 4GB care nu poate fi extinsă la mai mult. Are doar Free DOS, motiv pentru care voi trebuie să instalați Windows pe acesta, iar unul pe 64 de biți e obligatoriu. Instalarea se poate face de pe un DVD sau de pe un stick USB 3.0 (instalarea ceva mai rapidă). Pot spune că are toate dotările corespunzătoare și .

Plusuri: preț foarte bun, greutate redusă, USBuri 2.0, arată bine și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu are Windows.

Asus X555LJ-XX741D arată ca oricare alt model din serie, deci clipul de mai jos vă poate oferi o idee despre el. Cu siguranță acesta nu e singurul model, pot fi și altele cu procesoare mai bune sau mai slabe, însă eu aleg întotdeauna un model peste nevoi (dar nu cu mult). Ideea e că un laptop nu se achiziționează pe o perioadă scurtă de timp, ci una mai îndelungată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu