≡ Meniu

Asus X555LN-DM205D, laptop cu i7 și GeForce GT 840

Asus X555LN-DM205D e un laptop din noua generație și se poate observa că are un procesor foarte bun. Acela poate fi folosit pentru orice ținând cont că laptopul are un ecran HD. Arată mult mai bine decât seriile precedente sau cele actuale (mă refer la cele ieftine). Oricum, pe viitor laptopurile devin tot mai elegante, portabile și dotate. Se va renunța la unele porturi sau dotări deoarece unele sunt și acuma destul de inutile (unitatea DVD, card readerul și tastatura numerică, de exemplu).

Alternative sunt destule dacă nu vă place jocurile. Nu cred că are sens să optați pentru un laptop mai scump deoarece un procesor Core i7 cu frecvență de 2 GHz e satisfăcător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LN-DM205D, laptop cu i7 și GeForce GT 840

Intel Core i7-4510U nu e o variantă de gaming cu una ideală pentru uz office/multimedia. Placa video integrată e una de tip HD 4400, iar la alte procesoare e HD 4600. Aceasta depinde de performanțele laptopului, dar și așa are o placă video dedicată care o folosiți mai tot timpul. Display-ul său e unul cu imagine destul de bună dar nu are sens să vizionați filme 1080p pe un ecran HD.

Aplicațiile rulează decent cu 4GB RAM și aveți destul loc pentru filme, muzică sau mai știu eu ce fișiere preferați să stocați. Placa video GeForce GT 840M e destul de cunoscută deoarece e prezentă pe multe laptopuri.

Bateria de 2 celule e suficient de bună în mod office, deoarece oferă cam 3 ore de viață. Dar când vă jucați sau vizionați filme,a ceasta poate să scadă foarte mult. E bine să aveți o priză în apropiere. Sistemul de operare e Free DOS dar acesta trebuie schimbat iar pentru cei care nu știu, Windows 8.1 64 de biți e ideal. Cu siguranță, veți găsi drivere pentru el iar pentru placă video dedicată ar fi să luați de pe site-ul producătorului.

Plusuri: are un preț corespunzător pentru o așa configurație, greutate redusă, arată bine etc.
Minusuri: nu oferă o autonomie foarte mare.

Asus X555LN-DM205D nu e genul de laptop care să-l luați cu voi la școală sau într-o excursie deoarece bateria de 2 celule nu e suficient de performantă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu