≡ Meniu

Asus X555LN-XX308D, laptop multimedia ieftin

Asus X555LN-XX308D e o alegere foarte bună pentru cei care vor performanțe grafice dar și office. Indiferent de configurația aleasă, designul e același și există laptopuri și pe alte culori. Calitatea audio e bună dar cu un sistem audio extern veți îmbunătăți sonorizarea. Nu recomand alt brand ci poate doar o altă serie. Veți avea din ce alege și prețurile sunt pentru toți.

Alternativele sunt laptopurile cu procesoare fie mai performante fi mai ieftine, depinde de bugetul vostru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LN-XX308D, laptop multimedia ieftin

Procesorul Core i5-5200U de 2.2 GHz și face parte din ultima generație de la Intel – Broadwell. Există variante și mai avansate dar acelea sunt prezente pe desktopuri și laptopuri de gaming. Ecranul de 15 inci are o imagine HD și e cel clasic. Pentru cei care lucrează pe el, calitatea video e excelentă însă nu îl recomand pentru vizionat filme de la o distanță mare. La capitolul imagine laptopurile noi necesită îmbunătățiri și ecrane mai bune sunt prezente doar la laptopurile scumpe.

Memoria RAM e una cu capacitate de 4GB și se poate pune și 8GB. Un hard de 1TB poate fi destul de spațios dar sunt mulți utilizatori care nu mai au nevoie de atâta spațiu (preferă să nu mai stocheze orice deoarece cam totul e pe internet).

Placa video GT 840M de 2GB e destul de bună pentru orice și merită să optați pentru ea dacă vă plac jocurile. Are memorie video proprie spre deosebire de placa video integrată. Bateria de 2 celule pare mică dar în modul office e satisfăcătoare. Restul dotărilor sunt și ele importante: WiFi, bluetooth, USBuri 3.0, USB 2.0, HDMI, DVD etc. Sistemul de operare e Free DOS și eu vă recomand Windows 8.1. Eu așa alege varianta de 64 de biți deoarece e mai rapidă .

Plusuri: arată foarte bine, e portabil, USBuri 3.0, performanțe decente pentru seria X și fiabilitate.
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Asus X555LN-XX308D e un laptop destul de nou și care oferă componente hardware decente chiar dacă nu sunt ultimele de pe piață. Din clipul de jos se poate observa cât de bine arată și chiar nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu