≡ Meniu

Asus X555LN-XX309D, laptop multimedia cu Broadwell

Din laptopurile care vin cu procesor Intel Broadwell se numără Asus X555LN-XX309D. Vine cu un consum de curent ceva mai mic și cu performanțe îmbunătățite. Mi-aș fi dorit să vină cu wi-fi ac și cu alte chestii cum ar fi baterie de 6 celule și ecran 4K, dar e bine și așa.
Acest model e unul perfect pentru jocuri și sarcini multimedia cum ar fi vizionat de filme HD ori editări video.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care poate rula aplicațiile în mod fluent.

Asus X555LN-XX309D, laptop multimedia cu Broadwell

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu procesorul i7-5500U (e unul dual core), cei 4 giga de RAM și placa video GeForce GT 840M. Nu ar fi stricat dacă ar fi venit cu SSD, dar nu ne oprește nimeni să ne luăm un Kingston V300. Avantajul unei astfel de componente e că va accelera mult sarcinile de pe PC.
Nu vine cu sistem de operare și de aceea trebuie să vă spun că eu recomand să instalați pe el Windows 8. E cel mai avansat sistem desktop și îl folosesc și eu.
Dacă ecranul de 15,6 inci ți se va părea cam mic atunci cu ajutorul portului HDMI poți să-l conectezi la un televizor pentru a vedea filmele de pe laptop. S-ar putea să fi nevoie să ajustezi diferite setări, dar asta doar la televizor… mai exact să alegi PC la HDMI.

Avantajele achiziționării unui astfel de model ar fi aspectul (oarecum similar cu cel de MacBook), că nu costă exagerat, greutatea redusă și că-i dotat cu procesor i7.
Dezavantaje sunt, mai exact lipsa wi-fi pe două benzi și că nu are ecran cu rezoluție mai mare.

De final pot spune că recomand acest laptop cuiva interesat de o sculă care să nu-l lase baltă. Un astfel de PC o să te țină vreo doi ani, moment în care îți recomand să-l schimbi cu ceva care atunci va fi de actualitate.
Pentru a vedea cum se descurcă pe partea de gaming am pus alături un clip.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu