≡ Meniu

Asus X555LP-XX009D, laptop cu configurație multimedia

Asus X555LP-XX009D arată ca oricare alt model K555 și doar la capitolul performanță sunt diferențe. E normal ca seria K să fie superioară dar se pare că mulți utilizatori preferă seria X datorită prețului. Oricum, seria X a avansat foarte mult, motiv pentru care pe viitor cred că producătorul va renunța la unele serii. Componentele sunt tot mai ieftine și mai performante, astfel că nu vor mai exista laptopuri low-end. Vor fi laptopuri ceva mai portabile cu cele mai utile dotări și designul va fi ceva mai diferit.

Mie nu mi se pare foarte scump însă cu acea placă video, laptopul nu putea fi foarte ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X555LP-XX009D, laptop cu configurație multimedia

Configurația sa e una cu: Core i3-4030U la 1.9GHz, Intel HD 4400, 8GB la 1600MHz, placă video Radeon R5 M230 de 2GB și hard de 500GB. Nu are procesor Broadwell dar și cel Haswell mi se pare foarte bun. Ecranul de 15 inci are imagine HD și iluminarea LED e clasică. Pe partea de memorie nu pot să-i reproșez nimic și multitaskingul e foarte bun.

Dotările acestui laptop sunt următoarele: USBuri, HDMI, LAN, WiFi, bluetooth, cititor de carduri, cameră web etc. Nu are Windows 8.1 dar eu îl recomand și e obligatorie o versiune pe 64 de biți. Dimensiunile sale sunt destul de reduse pentru un laptop de 15 inci. La acesta poate fi conectat un monitor sau televizor deoarece are ieșire HDMI iar calitatea imaginii e corespunzătoare. Astfel, laptopul poate fi un bun media player și poate fi pus cam oriunde deoarece are baterie dar pentru acasă, eu aș alege să-l țin conectat la priză.

Plusuri: are o greutate redusă, arată foarte bine, tehnologie bluetooth, performanțe ridicate și preț atractiv.
Minusuri: nu are o baterie prea mare.

Asus X555LP-XX009D e o variantă destul de ieftină a acestei serii și nu e singura. Jos e o prezentare destul de utilă pentru cei care nu știu cum arată acest laptop sau serie. Oricum, arată foarte bine și finisajul pe gri e destul de elegant în special că-i evidențiază mai bine tastatura și restul finisajelor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu