≡ Meniu

Asus X556UB-XX030D, laptop cu procesor Core i5 Skylake

Asus X556UB-XX030D e o alegere deosebită deoarece arată mult diferit față de altele și mă refer strict la carcasa sa. Se poate observa un capac lucios și o suprafață parcă periată din jurul tastaturii. Din poza de jos se poate vedea cum arată acesta dar și din clipul ce la-m pus la final se vede finisajul. Nu mi-a plăcut că nu e foarte ușor având în vedere bateria de 2 celule care e inclusă. Construcția e robustă dar se mai putea lucra la ea pentru a se reduce din greutatea laptopului (putea avea 2 kg ținând cont că există și de 1.9 kg).

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul și pe cele cu Core i3. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UB-XX030D, laptop cu procesor Core i5 Skylake

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i5-6200U care e ideal pentru un utilizator clasic. Are acea placă video Intel dar și una dedicată de tip GeForce 940M. Pe un ecran de 15.6 inci nu veți putea viziona cine știe ce conținut media, de aceea vă recomand să conectați un televizor cu un cablu HDMI la acesta.

Se poate pune până la 16GB de RAM deoarece 4GB poate să nu fie de ajuns pentru unii utilizatori. Un hard disk e destul de bun pentru cei care vor să stocheze mult pe un laptop dar un SSD mărește performanțele (totul pornește instant). Dotările sale sunt destul de bune pentru un laptop așa de nou dar întotdeauna e loc de mai bine. Poate că nu toți sunt mulțumiți de acea baterie dar pentru acasă, oricât de mică sau mare ar fi, tot veți folosi laptopul conectat la priză.

Plusuri: are un design elegant, componente de ultimă generație, porturi USB suficiente (are și USB 3.0), destul de performant.
Minusuri: nu e prea portabil.

Asus X556UB-XX030D nu costă mult dar trebuie să luați în calcul și un router wireless (WiFi ac), un mouse și un sistem audio 2.1 (dacă vă place muzica). Clipul de jos nu e cu exact același model dar toate modelele acestei serii arată la fel, indiferent de componentele instalate pe acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu