≡ Meniu

ASUS X556UB-XX030T, laptop cu i5-6200U și GeForce 940M

ASUS X556UB-XX030T e un laptop multimedia dotat cu tehnică de ultimă generație cum ar fi procesor i5 Skylake, ecran de 15 inci glare, placă video cu memorie dedicată și cu unitate optică de tip DVD. Fiind un laptop premium are Windows 10 preinstalat, și în acest fel se poate intra pe net din prima.
Un notebook PC precum acesta se adresează persoanelor interesate să vadă filme.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu multă tehnologie utilă cum ar fi rețea Gigabit, placă video cu Nvidia Optimus și memorie DDR3 pentru sistem. Nu se poate vedea în imagine, dar modelul de față e unul maro închis, iar din această cauză putem spune că e un model unic ca și culoare.

ASUS X556UB-XX030T, laptop cu i5-6200U și GeForce 940M

Procesorul i5-6200u e unul cu voltaj scăzut, iar spre deosebire de alte procesoare are și placă video integrată care lucrează aleator cu placa Nvidia.
Pe partea de memorie acest model are 4 giga de RAM și un hard de 1TB cu 5400 de rotații.
E bine că vine cu Windows 10 deoarece e cel mai nou sistem de la Microsoft, iar acesta suportă și aplicații moderne.
Multă lume e interesată de portabilitate și din această cauză trebuie să vă spun că modelul de față vine cu o greutate de 2,3 kilograme și o baterie de două celule. Aceasta ține undeva la 3 ore, deci suficient pentru a naviga pe net.
Are multiple porturi, inclusiv USB tip C. Pentru instalarea altui sistem de operare recomand să vă folosiți de portul USB 3.0 (are două astfel de porturi), iar dacă vreți să instalați Linux atunci vă recomand să nu o faceți.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, că poate fi utilizat în multiple scopuri și că i se poate face upgrade cu mai mulți RAMi și cu un SSD.
Contra achiziției ar fi că nu are ecran 4K.

Deci, dacă te interesează un laptop care te poate ajuta la vizionarea de filme HD sau Blu-ray atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu