≡ Meniu

Asus X556UB-XX040D, laptop cu Core i7 și GeForce 940M

ASUS X556UB-XX040D e un laptop ceva mai performant decât restul deoarece are componente noi și placă video pentru conținut multimedia. E vorba de o serie care de-a lungul anilor a tot avansat și parcă dorește să devină una premium.

Dacă vi se pare prea scump atunci alegeți unul cu Core i5 și chiar fără acea placă video dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UB-XX040D, laptop cu Core i7 și GeForce 940M

Procesorul acestui laptop e unul de tip Skylake, adică e vorba de generația a 6-a. Placa video Intel e integrată în procesor și e folosită ori de câte ori nu redați conținut media. Astfel, autonomia de lucru e destul de mare în mod office. Ecranul său e unul destul de plăcut deoarece are o rezoluție HD și o diagonală satisfăcătoare – 15 inci.

Memoria RAM e una de 4GB care poate fi extinsă la 16GB dacă e nevoie dar nu cred că veți folosi mai mult de 8GB. Spațiul de stocare e de 1TB care nu e unul util pentru oricine. Alți utilizatori ar prefera un laptop strict pentru uz office și prețul ar fi cu mult mai mic. Deci se vor economisi niște bani care pot fi folosiți pentru a achiziționa un mouse, router wireless și o geantă pentru oraș. Nu e precum o tabletă, de aceea are nevoie și de acea geantă pentru a ușura transportul său.

Putea fi și mai ușor deoarece are o baterie destul de mică, iar construcția e una nouă. Tehnologiile de comunicații sunt pe măsură adică are WIFI, bluetooth și porturile USB sunt suficiente. Chiar dacă laptopul are multe tipuri de porturi, nu cred că vă veți folosi de toate. În general, porturile USB sunt cele mai utilizate și cel LAN dacă veți instala sistemul de operare ori poate vă interesează o conexiune stabilă la internet.

Plusuri: suportă până la 16GB RAM, spațiu de stocare mare, procesor decent, autonomie satisfăcătoare.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

ASUS X556UB-XX040D e un bun înlocuitor pentru actualul desktop deoarece are dotări bune, componente performante și un design compact. Principalul motiv pentru care ați alege un laptop și nu un desktop ar fi portabilitatea oferită de un laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu