≡ Meniu

Asus X556UB-XX040T, laptop cu GeForce 940M

Asus X556UB-XX040T e o serie ceva mai deosebită motiv pentru care are componente ceva mai scumpe și un design mai premium. Pot exista variante pe diverse culori, iar acesta e una pe maro închis. Culoarea nu are un rol atât de important, ci mai degrabă configurația e motivul alegerii, dar și așa sunt culori plăcute. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre el și un clip la final cu un model similar. Nu orice laptop din seria X poate concura cu acesta.

E nevoie de un buget generos pentru a achiziționa un astfel de model și consider că e o investiție pe termen lung. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UB-XX040T, laptop cu GeForce 940M

Nu veți avea nevoie de un procesor mai bun, doar dacă sunteți un gamer înrăit. Pe acest laptop se află un procesor Core i7 din cea mai recentă serie – Skylake, iar placa video e Intel HD. Ecranul e cel clasic deoarece nu e vorba de un laptop foarte scump. De ceva mai multă claritate puteți beneficia pe un ecran FullHD al unui monitor sau televizor care poate fi conectat la laptop prin cablul HDMI (acel cablu îl puteți ulterior deoarece nu e inclus în pachetul acestor periferice).

Placa video GeForce 940M e însoțită de o tehnologie de comutare automată numită Optimus. Astfel, veți obține o autonomie mare în mod office, și performanțe mari în timpul rulării de jocuri. Windows 10 e o alegere destul de bună pentru toți utilizatorii deoarece e cea mai nouă versiune. Ținând cont că-l veți folosi mai mult acasă, bateria de 2 celule nu e un minus, iar autonomia oferită e decentă.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, placă video decentă, design elegant, fiabilitate, performanțe mari.
Minusuri: nu sunt.

Asus X556UB-XX040T pare a fi un laptop destul de elegant dar tot nu l-aș considera de tip premium deoarece nu oferă multe dotări speciale. Segmentul premium e reprezentat de laptopurile multimedia din serii ceva mai scumpe. Jos e o prezentare destul de interesantă a unui laptop din aceeași serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu