≡ Meniu

ASUS X556UJ-XX007D, laptop maro cu Intel Skylake

ASUS X556UJ-XX007D e un laptop al anului 2016 cu procesor i5 și placă video 920M. E dotat cu memorie RAM suficientă, iar pe partea de portabilitate stă decent întrucât are 2,3 kilograme și baterie cu 2,3 kilograme.
Modelul acesta e unul care are ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și panel destul de bun cu unghiuri de vizibilitate decente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul are suficientă putere de calcul pentru sarcini multimedia. Am pus alături o imagine cu acest model X556UJ.

ASUS X556UJ-XX007D, laptop maro cu Intel Skylake

Procesorul i5 model 6200u e unul dual core dotat cu cip grafic HD 520 de la Intel, iar placa video cu memorie dedicată e o GeForce 920M. Mulțumită acestei plăci video, laptopul de față poate fi utilizat și la jocuri. procesorul Skylake e unul foarte nou, fiind fabricat cu tehnologii noi și în acest fel are un consum inferior de curent și performanțe sporite în comparație cu alte modele.
Hardul e unul de 1TB, iar rotațiile sunt de 5400. Era mai bine dacă venea cu SSD, dar oricum nu vă oprește nimeni să puneți așa ceva în el.
Memoria RAM e DDR3, iar capacitatea e de 4 giga. Evident că suportă mai mult, mai exact până în 16 giga.
Are numeroase porturi, iar printre acestea se numără USB 3.0, HDMI și VGA. Ultimele două sunt utile pentru filme. În acest fel o să puteți vedea filme Blu-ray la calitate maximă pe un televizor Full HD.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are o greutate redusă, prețul nu prea mare, placa video capabilă, placa de rețea Gigabit și prezența USB 3.0.
Contra achiziției e faptul că nu are Windows 10. (Recomand să instalați sistemul de pe un stick USB 3.0 deoarece se va instala mai repede.)

Deci, dacă te interesează un laptop versatil atunci modelul acesta ar fi o recomandare.
Alături am pus și un clip și poți vedea că acest model are un design similar cu al altor laptopuri Asus. E un laptop caracteristic seriei X, adică are un design economic pentru cei cu pretenții moderate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu