≡ Meniu

Asus X556UJ-XX096D, laptop multimedia în 3 trei culori

Asus X556UJ-XX096D e un laptop care poate fi găsit pe piață în trei culori, dar nu e precum la unele branduri, ci numele e altul. Veți observa că are aceleași componente chiar dacă terminația numelui e diferită. Deci nici prețul nu ar trebui să fie diferit iar bugetul e destul de acceptabil. Chiar dacă culoarea roșie nu e pe placul oricui, există laptopuri pe negru sau pe argintiu (ideale pentru bărbați, dar și femei). Unele serii similare oferă un finisaj diferit dar finisajul periat cum e în poza de jos parcă îi dă un plus de eleganță. Întradevăr, e mai greu de întreținut decât un finisaj simplu.

Alternativele sunt destul de multe deoarece puteți lua în calcul toate laptopurile X556 care pot avea performanțe mici sau mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UJ-XX096D, laptop multimedia în 3 trei culori

Procesorul său e unul destul de bun deoarece face parte din a 6-a generație de modele numită Skylake. E unul cu consum redus deoarece are terminația U și autonomia de lucru e mare. Memoria RAM e una de 4GB cu posibilitate de upgrade la mai mult deoarece are un slot liber (cea existentă e integrată). Spațiul de stocare e mare și e oferit de un hard, dar tot un SSD mi se pare superior deoarece totul pornește instant pe el.

Placa video e una destul de performantă dar nu e cea mai bună, când discutăm despre modele pentru laptopuri (cele GTX sunt cele mai bune). Are un preț bun pentru că nu are procesor de tip HQ, multă memorie RAM și nici Windows 10. Nici nu aș pune alt sistem de operare pe acest laptop deoarece nu-i va evidenția performanțele maxime.

Plusuri: procesor destul de nou, design plăcut, placă video dedicată, spațiu generos pentru fișiere.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus X556UJ-XX096D e doar unul dintre multele variante disponibile pe piață de la acest producător. Clipul de jos e cu un laptop similar care arată destul de bine și care poate că nu are aceleași componente, dar sunt foarte apropiate. Nu sunt mulți producători care oferă astfel de soluții, de aceea și-l recomand pe acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu