≡ Meniu

ASUS X556UQ-DM479D, laptop multimedia de culoare maro

Dacă te interesează un laptop cu componente puternice și care să nu coste exagerat atunci îți recomand ASUS X556UQ-DM479D. Vine cu procesor i5 și placă video GeForce 940M așa încât să poți rula orice pe el.
Modelul VivoBook de față poate fi utilizat pentru jocuri precum și pentru filme la calitate Full HD, panoul său fiind unul TN cu unghiuri de vizualizare largi.

Nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu tehnologie nouă și un ecran care are o rezoluție excelentă.

ASUS X556UQ-DM479D, laptop multimedia de culoare maro

Pro

Are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar panoul fiind unul TN e mai rapid decât unul IPS. Are și strat anti-glare așa încât.
Procesorul i5-7200U e unul suficient de puternic întrucât scot 4717 puncte la benchmark și se poate observa că e de câteva ori mai performant decât un model i3.
Portabilitatea acestui model e numai bună deoarece greutatea e una scăzută de 2,3 kg și bateria ține vreo 3-4 ore (în funcție de cum folosiți aparatul). S-a obținut o greutate scăzută a laptopurilor prin miniaturizarea componentelor precum și integrarea lor direct în placa de bază (mai nou sunt laptopuri cu RAM integrat în placa de bază).
Placa de rețea pe fir e una cu suport Gigabit așa încât să poți descărca la viteză maximă. Ar fi fost interesant să aibă și wi-fi ac, dar are numai wi-fi n.

Contra

Din păcate nu are panel IPS care ar fi oferit unghiuri de vizualizare mai bune. Panelul TN oferă timpi de răspuns mult mai buni decât un IPS și probabil că din această cauză au ales un astfel de tip de panel pe acest laptop.
Nu are nici Windows. Dacă vrei ceva cu Windows atunci îți recomand DM479T. Această alternativă are aceleași componente.

Concluzii

Acest dispozitiv e unul numai bune pentru cei interesați într-un model care să arate bine și să funcționeze excelent în orice condiție. Face parte dintr-o gamă nouă de la Asus, iar fiabilitatea e una ridicată – caracteristică acestui brand.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • george

    este bun pentru gaming sau imi recomandati altceva pana in 2500 lei?

  • admin

    E bun și la jocuri, dar mai bun ar fi A550VX-XX286D pentru că are GTX950 și procesor quad core.

Lasă un comentariu