≡ Meniu

ASUS X556UQ-DM479T, model cu Windows și i5 Kaby Lake

Dacă vrei un laptop de tipul desktop replacement atunci îți recomand ASUS X556UQ-DM479T. Vine cu procesor i5 model 7200U, 8 giga RAM și placă video GeForce 940MX. Din caracteristicile menționate sumar anterior poți să-ți dai seama că acest laptop e unul multimedia.

Acest notebook vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu hardware de generație nouă (procesor Kaby Lake, memorie RAM DDR4 etc).

ASUS X556UQ-DM479T, model cu Windows și i5 Kaby Lake

Pro

Vine cu Windows preinstalat, fiind vorba de versiunea 10. Iar, dacă sunteți o persoană pasionată de Linux atunci acesta poate fi instalat de pe un DVD ori stick USB.
Greutatea e una redusă de 2,3 kilograme, iar alături de bateria cu 2 celule se obține o portabilitate ok. Bateria ține undeva la 4 ore.
Cantitatea de memorie e una mare, mai exact 8 giga, iar din această cauză putem spune că acest model e unul care va fi actual și peste 3 ani.
E un model capabil de a descărca la viteze Gigabit întrucât are placă de rețea 10/100/1000. Cea wireless e una standard N, deci nu e ac.
Laptopul are integrat ceva precum f.lux pentru a reduce lumina albastră a ecranului. Această lumină ne strică ochii, fiind prezentă la toate dispozitivele cu ecran. Caracteristica celor de la Asus poartă numele de Eye Care și reduce lumina albastră cu undeva la 33%.
Placa video e una bună la jocuri, dar nu specială pentru așa ceva, fiind vorba despre GeForce 940MX.

Contra

Procesorul nu e unul i7 (cum îl are modelul XX449D), dar e unul bun. Dacă aveți un buget ceva mai mare atunci ar fi bine să mergeți pe varianta cu i7 deoarece procesorul e cea mai importantă piesă din dispozitivele moderne.

Verdict

Deci, dacă vă interesează un notebook PC complet atunci un model precum ASUS X556UQ-DM479T ar fi numai bun pentru tine. Poate fi utilizat din prima clică în care e scos din cutie.
Produsele celor de la Asus sunt unele care beneficiază de prețuri mici, iar pe partea de fiabilitate stau excelent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu