Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X556UQ-DM942T, laptop cu finisaj maro închis

Laptopul Asus X556UQ-DM942T e unul dintre cele mai noi soluții mobile de la acest brand și care poate fi o bună soluție multimedia pentru acasă. Sunt câteva îmbunătățiri estetice la noua generație, dar în mare e vorba de aceeași serie doar cu componente ceva mai noi. Oricum, se adresează celor care vor un laptop pentru orice, cu performanțe decente și care să nu-i lipsească nimic. În acest buget, oferă ce e mai nou pe piață și poate să facă față chiar și multor jocuri.

Nu oferă un ecran foarte mare dar detaliile vor fi destul de vizibile chiar și pe un ecran de 15 inci și nu sunt multe laptopuri FullHD pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UQ-DM942T, laptop cu finisaj maro închis

Anul acesta vom vedea doar laptopuri cu memorie DDR4, procesoare eficiente și ecranul va fi FullHD la cele peste 2000 de lei (cu mici excepții). Ținând cont că mai toate telefoanele mobile au ecrane 1080p, ar fi și cazul ca laptopurile să aibă un ecran mai bun. Până la urmă există și Laptopuri 4K, doar că nu prea văd sensul deoarece ecranul nu e atât de mare iar diferențele de detalii nu sunt atât de vizibile. Apreciez că tot mai multe laptopuri vin cu un touchpad simplu cu butoane integrate, dar și așa cred că veți folosi un mouse wireless.

Nu e foarte ieftin datorită configurației, generației și are Windows 10 preinstalat. Și dacă ar fi avut doar FreeDOS, tot trebuie pus ulterior Windows 10 de pe un disc sau stick USB. Cu ajutorul unui stick USB 3.0, transferul datelor e mai rapid datorită viteze ide transfer, însă depinde și pe ce tip de mediu de stocare veți transfera (pe SSD se copiază mai rapid).

Plusuri: are USB de tip C, design elegant, componente noi, ecran FullHD, suficient spațiu de stocare.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Asus X556UQ-DM942T nu e accesibil pentru oricine, acesta impresionează la mai toate capitolele, însă nu poate rula orice joc. Laptopurile de gaming arată diferit și sunt ceva mai scumpe. Am pus și o prezentare video, iar pentru că e vorba de o generație nouă, nu sunt foarte multe astfel de prezentări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu