Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X556UQ-XX016D, laptop cu Intel Skylake și memorie DDR4

Laptopul Asus X556UQ-XX016D poate înlocui orice desktop vechi deoarece vine cu Core i5-6200U, memorie RAM DDR4, hard disc generos și placă video GeForce 940MX. Poate fi folosit ca un laptop de tip office deoarece are și o placă video integrată în procesor și cu ea consumul de energie e foarte scăzut. Astfel, autonomia acelei baterii e satisfăcătoare dar acasă puteți ține laptopul conectat la priză. Am pus acea poză ca să vă faceți o idee despre cum arată tastatura sa și finisajul de la interior.

Alternativele sunt multe dacă vreți să aveți un laptop cu placă video dedicată, dar nu toate oferă aceleași componente la un preț decent. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UQ-XX016D, laptop cu Intel Skylake și memorie DDR4

Nu aș recomanda un procesor mult inferior cum sunt cele Pentium ori Celeron. De aceea, un Core i5-6200U e cea mai bună soluție pentru a avea un laptop echilibrat, iar acesta e însoțit de placa video HD Graphics 520. Atunci când e nevoie de mai mult (filme, jocuri, aplicații), placa video dedicată e activată. Chiar dacă are doar 4GB RAM; mai puteți pune o plăcuță de 4GB deoarece un slot e liber (acei 4GB sunt integrați).

Un laptop fără sistem de operare e mai ieftin și nu mă refer la Linux sau Ubuntu, ci la Windows 10. Instalarea unui astfel de sistem de operare se poate face ulterior folosind un stick USB 3.0 sau un disc. Unitățile optice mi se par destul de inutile deoarece prin USB 3.0 transferul de date e mult mai rapid.

Plusuri: arată destul de bine, preț competitiv, autonomie satisfăcătoare, spațiu de stocare bun și altele.
Minusuri: nu are WiFi ac.

Asus X556UQ-XX016D e o alegere foarte bună care merită încercată deoarece vine cu componente de ultimă generație. Din prezentarea de mai jos puteți să vă faceți o idee despre generația X556U care nu diferă de la un model la altul la exterior. Performanțele grafice ale acestui laptop sunt decente chiar dacă nu e vorba de o placă video GTX, pentru că are un ecran HD. Doar laptopurile FHD sau 4K au nevoie de componente mai bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu