Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

ASUS X556UQ-XX016T, notebok cu i5 Skylake și Windows

Modelul ASUS X556UQ-XX016T e un laptop din noua serie dotat cu procesor i5 și placă video GeForce 940MX, ceea ce îl face un bun laptop multimedia. Venind cu Windows preinstalat înseamnă că e bun și pentru sarcini business întrucât în acest sector e bine să ai sistem licențiat preinstalat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care beneficiază de un hardware actual care va face față oricărei cerințe.

ASUS X556UQ-XX016T, notebok cu i5 Skylake și Windows

Procesorul i5-6200u e unul cu două nuclee, dar e mult mai performant decât un i3, iar cipul grafic Intel HD care-i integrat o să lucreze alternativ cu placa video dedicată. Astfel, se obține o portabilitate bună, chiar dacă bateria e una cu două celule.
Modelul acesta vine cu o greutate de 2,3 kilograme, ceea ce e cu vreo 200-300 grame mai puțin spre deosebire de modele similare de 15 inci.
Ecranul are o diagonală de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și e de tip glare așa încât culorile să fie cât mai realiste.
Faptul că are Windows 10 preinstalat e un motiv în plus pentru a achiziționa acest model deoarece știu destui meseriași care-ți instalează Windows să țină 3 luni. Astfel nu te mai complici cu meseriași.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi aspectul plăcut (acesta are un capac de culoare albastru închis), că are sistem de operare, placa video puternică, hardul încăpător și disponibilitatea unității optice (acest lucru e bun și rău deoarece în ziua de azi nu prea ne folosim de DVD-uri).

În concluzie, dacă vrei un PC cu portabilitate bună și performanțe excelente atunci modelul acesta din seria X556 ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături se poate vedea că tastatura e una normală, dar are ceva deosebit fiind una ușor de curățat întrucât murdăria nu intră sub taste. Zilele acestea s-a lansat un zvon cum că cei de la Apple vor pune o tastatură e ink pe viitoarele laptopuri MacBook, deci un fel de ecran cu consum mic de curent. Rămâne de văzut dacă în următorii 5-6 ani aceste tastaturi vor ajunge și pe laptopurile de serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu