Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X556UQ-XX018D, laptop cu i7 Skylake și DDR4

Laptopul Asus X556UQ-XX018D pare a fi unul dintre cele mai noi apariții și care poate fi folosit pentru orice datorită configurației și dotărilor. Nu e nevoie de multă memorie RAM dacă e de tip DDR4, dar se poate pune încă 4GB pentru un multitasking mai bun sau chiar jocuri. Am pus poza de jos pentru a vedea cum arată această nouă generație de laptopuri, iar următoarea va avea procesoare Intel Kaby Lake.

Laptopuri mai accesibile sunt destul de multe dacă nu vă doriți acea placă video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UQ-XX018D, laptop cu i7 Skylake și DDR4

Modelul de procesor al acestui laptop e Core i7-6500U, adică e unul cu consum redus și performanțe office spre multimedia satisfăcătoare, că doar nu e un Core i3 sau Core i5.

Placa video nu pare chiar așa de nouă dar mi se pare suficient de performantă pentru cei care se joacă rar și nu au pretenții. Poate fi folosit pentru a reda conținut media, cum ar fi muzică, filme, clipuri video sau prezentări. Poate că nu are cel mai mare ecran de pe piață, dar ieșire HDMI poate fi de ajuns pentru a conecta un televizor sau monitor. Ținând cont de procesor și ce există pe piață, acest laptop e unul competitiv.

Dacă ar fi avut Windows 10, atunci ar fi fost ceva mai scump și poate că vă convine mai mult cu Free DOS deoarece economisiți bani pentru un router wireless performant. Chiar dacă laptopul nu are WiFi ac, cu un router foarte bun puteți obține o viteză pe wireless destul de bună însă nu are sens un abonament foarte scump la internet dacă nu vă veți conecta laptopul pe LAN.

Plusuri: are un design plăcut, configurați decentă, autonomie de lucru satisfăcătoare, un USB tip C și preț corect.
Minusuri: nu e ideal pentru gaming.

Asus X556UQ-XX018D impresionează în mare parte dar e loc de mai bine în acest buget și poate viitoarele generații vor oferi ceva mai multe dotări speciale (ecran 1080p, carcasă metalică sau design compact). Am pus prezentarea de mai jos pentru a vă face o idee despre acest laptop dar și despre această nouă serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu