≡ Meniu

Asus X556UQ-XX018T, laptop multimedia cu Windows 10

Laptopul Asus X556UQ-XX018T e una dintre cele mai bune alegeri de pe piață dacă nu vă doriți un model premium, adică care are un preț foarte mare. Din poza de jos dar și din clipul de la final se poate observa că are un finisaj în mai multe culori care evidențiază mai bine anumite părți ale laptopului (tastatură, ecranul, capacul). Ca oricare alt laptop, acesta are un număr generos de porturi și se poate conecta orice la acesta, chiar și un televizor dacă dispuneți de un cablu HDMI (pentru o mai bună calitate video).

Dacă vi se pare cam scump, optați pentru un laptop fără Windows și îl instalați ulterior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UQ-XX018T, laptop multimedia cu Windows 10

Componentele sale sunt următoarele: Intel Core i7-6500U, 4GB, hard disk de 1TB și placă video GeForce 940MX. Acestea pot fi prezente pe destul de multe laptopuri, doar că nu orice brand le oferă în acest buget. Are un ecran modest dar care putea oferi ceva în plus (fie un panou IPS, fie o rezoluție mai mare pentru cei care caută detalii).

Un astfel de laptop nu vine cu dotări speciale dar nici nu avea cum deoarece e destul de ieftin. Ceva mai ieftin ar fi fost un model cu Core i5 sau Core i3, însă viteza de procesare nu ar fi fost la fel și se va observa când veți solicita mai mult configurația. Windows 10 e cea mai recentă soluție pentru laptopuri și cred că e și cea mai bună (depinde cum veți folosi laptopul). Nu aș recomanda Linux deoarece nu-i va evidenția performanțele și programele care le veți folosi sunt diferite, dar există alternative la mai toate.

Plusuri: Windows 10 preinstalat, finisaj albastru pe capac, suportă mai multă memorie RAM, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu are un ecran mai detaliat.

Asus X556UQ-XX018T e o alegere performantă și cu un design destul de reușit care poate fi regăsit și la alte serii de la acest brand. Prezentarea de mai jos se adresează celor care nu au mai avut un laptop de la acest brand ori poate sunteți curioși cum arată acesta în realitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu