Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X556UQ-XX448D, laptop cu Core i5 Skylake

Asus X556UQ-XX448D e varianta mai accesibilă la X556UQ-XX448T deoarece acesta nu are Windows 10 preinstalat. E mai ușor să recomanzi un laptop fără Windows decât unul cu Windows datorită prețului, însă acea persoane trebuie să aibă sistemul fie pe disc, fie pe un stick USB 3.0. Se poate alege din BIOS de pe ce să booteze sistemul dar prin USB 3.0 e mult mai rapid, în special că laptopul are acel port. Laptopurile au destul de multe porturi și e de apreciat că nu-i lipsește mai nici unul.

Dacă un laptop nu vă este pe plac datorită ecranului, atunci o alternativă ar fi un desktop cu monitor mare, dar și la acest laptop se poate conecta un monitor sau TV (dacă aveți un cablu HDMI la îndemână). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UQ-XX448D, laptop cu Core i5 Skylake

Fiecare producător de laptopuri oferă o generație mai nouă de laptopuri dar depinde cât de des o face. Asus a impresionat prin diversitate deoarece veți găsi laptopuri de la 1000 de lei și chiar peste 10000 de lei (cele de gaming). Cele mai ieftine sunt cu configurații low-end, adică cu Celeron și Pentium, dar eu recomand cele cu procesoare Core i3, i5 și i7.

Aveți nevoie de Core i7 doar dacă folosiți aplicații cu cerințe ridicate sau jucați des jocuri. Intel Core-6198DU nu e prezent pe orice laptop și pentru cei care nu știu, e la fel de bun ca i5-6200U.

Nu sunt multe laptopuri care să arate la fel de bine ca acesta într-un buget așa de limitat. Doar cele cu carcasă din aluminiu sunt ceva mai elegante deoarece sunt mai subțiri și sunt plăcute la atingere.

Plusuri: touchpad mare, arată bine, preț atractiv, componente destul de noi, autonomie decentă pentru o baterie modestă, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Asus X556UQ-XX448D e una dintre cele mai noi modele oferite de acest brand și care vi-l recomand. Ceva mai performant e varianta cu Core i7 dar diferențele nu sunt foarte mari deoarece restul componentelor sunt același. Cam la orice brand de laptopuri, dotările sunt aceleași dacă discutăm de aceeași serie deci nu prea aveți ce compara.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu