≡ Meniu

Asus X556UQ-XX448T, laptop cu Intel Core i5-6198DU

Asus X556UQ-XX448T are un procesor destul de rar întâlnit pe laptopurile noi, dar e la fel de performant ca și cel clasic (i5-6200U). Laptopurile din noua generație oferă memorie RAM suficientă și chiar dacă e integrată, e vorba de DDR4 la 2133 MHz. Din poza de jos se poate osberva cât de bine arată și combinația de gri cu negru e destul de inspirată. Totuși capacul e pe albastru închis care e și culoarea mea preferată. Se potrivește perfect alături de un telefon din seria Zenfone 3 (Sapphire Black).

Dacă vreți să alegeți un gadget cu ecran modest care nu are nevoie de prea multe cabluri prin jur pentru a conecta periferice, un laptop e cea mai inspirată alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Asus X556UQ-XX448T, laptop cu Intel Core i5-6198DU

O tabletă nu ar fi cea mai inspirată alegere deoarece nu oferă un ecran de 15.6 inci cu imagine HD, ci unul de maxim 10 inci. De asemenea, componentele nu au performanțe prea ridicate și nici spațiul de stocare nu e generos. Mai precis, acesta oferă 8GB RAM memorie integrată cu posibilitate de upgrade la 16GB (are un slot liber), GeForce 940MX care e ideală pentru jocuri și filme, iar pentru a beneficia de o autonomie bună, laptopul are HD Graphics 510 (placa video din procesor).

Prefer un hard disc deoarece are o durată de funcționare mai îndelungată chiar dacă e inferior unui SSD. Dacă vreți să salvați date confidențiale, se poate alege un hard extern cu USB 3.0 și criptare (256 bit). Chiar și stickurile de memorie pot fi folosite în acest sens dacă nu vreți spațiu pentru aceeași bani ci doar un periferic foarte compact și ușor de transportat.

Plusuri: arată destul de bine, Windows 10, configurație destul de bună, spațiu de stocare generos și altele.
Minusuri: nu sunt.

Asus X556UQ-XX448T poate fi o alegere bună dacă nu sunteți un gamer înrăit sau dacă nu aveți un buget limitat. Nu poate fi o alegere prea accesibilă deoarece performanțele laptopului sunt generoase. Din prezentarea de mai jos se poate vedea cum arată această serie și cam ce oferă aceasta (mă refer la dotări).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu